Início » Dieren » Exclusieve privileges die katten aan hun favoriete mens geven

Exclusieve privileges die katten aan hun favoriete mens geven

© Exclusieve privileges die katten aan hun favoriete mens geven

Katten kunnen een favoriete persoon hebben om mee te slapen, een andere favoriete persoon om mee te spelen en een andere favoriete persoon om te aaien.

Mensen die katten bezitten (of hebben gehad), weten hoe geweldig en liefdevol deze dieren zijn.

Favoriete kattenmens

Door middel van kleine hapjes, spinnen of gewoon door met u naar bed te gaan, toont uw kitten u al zijn liefde. verborgen «.

Lees Hond troost baby van drie weken oud, foto’s bewijzen het!

“De positie van zijn oren, zijn positie tijdens het slapen, de manier waarop hij spint, kwispelt met zijn staart en zijn fonetiek verandert wanneer hij spreekt, zijn enkele van de manieren waarop uw kat u vertelt dat hij u vertrouwt en dat hij zich geliefd voelt.”

Lees ook  Een ezel leeft 8 jaar vastgeketend, als hij wordt vrijgelaten huilt hij van vreugde

En net als mensen katten hebben ook voorkeuren als het gaat om socialisatie.
Exclusieve privileges die katten aan hun favoriete mens gevenBron: Instagram vastleggen

Dus hier zijn 5 dingen die katten hun favoriete metgezel alleen laten doen – let op!

Slaap:

Een grotere geloofssprong bestaat niet dan met iemand anders slapen. Katachtigen slapen in warme ruimtes die zij als veilig beschouwen. Als het kitten bij u slaapt of op uw schoot rust, betekent dit dat hij zich beschermd voelt.

Lees Osteosarcoom bij honden: ontdek de vroege tekenen en voorkom deze botziekte

Hra :

Katten zijn nieuwsgierige dieren, intelligent en heel speels. Als uw kitten met u wil spelen, wees dan blij. Hij vertelt je dat hij graag tijd met je doorbrengt.

Spelen met de buik:

Het is een van de meest delicate delen van zijn lichaam. Dus als uw kat op zijn rug ligt met zijn pootjes in de lucht, is dat een duidelijk teken dat hij u vertrouwt.

Lees ook  De ongelooflijke vriendschap tussen een cheetah en een hond, een onverteld verhaal

Laat het naar buiten komen:

Niet alle katten houden ervan of voelen zich op hun gemak in de armen van hun baasje, dus als uw kat dit doet, laat hij zien dat hij uw favoriete persoon is. Als uw kat daarentegen elke keer dat hij wordt opgehaald gestresst of gespannen raakt, is het belangrijk om hem naar de dierenarts te brengen. Dit kan verband houden met een gezondheidsprobleem.

Likken of bijten:

Likken is een van de meest voorkomende mechanismen die katten gebruiken. Ze gebruiken het vooral om te communiceren met mensen en andere dieren. Hierbij hoort ook het elkaar likken. Het is een manier om hun baasjes te vertellen dat ze hen als onderdeel van hun familie beschouwen.

Lees Verlaten, deze puppy met een uitgemergeld lichaam en misvormde benen heeft de beste ontmoeting van zijn leven

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!