Início » Dieren » Felix, een schattig zwart katje, zoekt na 20 mislukte pogingen een gezin

Felix, een schattig zwart katje, zoekt na 20 mislukte pogingen een gezin

© Ronald, een schattige witte puppy, is na 14 afwijzingen wanhopig op zoek naar een thuis

Het is niet altijd eenvoudig om het ideale gezin voor een asielhond te vinden. Soms komen adoptant en geadopteerde, ondanks de druk, niet overeen. Vrijwilligers van het asiel kunnen er zo voor zorgen dat de hond na een paar dagen terugkomt. Ronald, een schattige witte puppy, heeft deze trieste ervaring al 14 keer meegemaakt en droomt ervan eindelijk het juiste huis te vinden.

Ondanks zijn pech is Ronald een bijzonder speelse hond. Hoewel zijn zusjes snel geadopteerd werden, wacht Ronald nog steeds in het asiel. Hij probeert echt een familie te vinden die hem accepteert zoals hij is.

Van mislukte adoptie tot mislukte adoptie van dit witte pupje

De slechts één jaar oude, jonge Ronald is een witte Pyreneese berghondpup die al indrukwekkend groot is. Hij is aardig en speels, soms abrupt en onhandig, wat veel adoptanten niet accepteerden.

Lees ook  Experts leggen uit waarom honden sommige mensen niet mogen

Lees Deze dierenarts euthanaseert per ongeluk een hond en betaalt duur voor de gevolgen

Binnen 5 weken werd Ronald 14 keer geadopteerd. Elke keer brachten adoptanten hem terug naar het asiel vanwege zijn onhandige gedrag. “Naast zijn grote omvang heeft hij nog geen goede opvoeding gekregen”

Volgens Samantha is het ongebruikelijk om in zo’n korte tijd zoveel mislukte adopties te zien. Vooral omdat Ronald, ondanks zijn onhandigheid, een lieve en schattige witte pup is.

Gepijnigd door deze talloze afwijzingen kreeg Samantha het idee om het perfecte huis voor Ronald te vinden.

De publicatie die alles verandert

Beheer van sociale netwerken van het asiel, Samantha veroverde het internet stormenderhand door vier foto’s van Ronaldo op Facebook te plaatsen met het onderschrift: “Help ons de streak van Ronaldo te doorbreken!” “.

Lees Hun kat wil de baby niet alleen laten, ze ontdekken waarom, de politie arriveert

Lees ook  Ze redden 90 honden van een voedselhondenfokker in Korea

In zijn publicatie lezen we ook een echt pleidooi voor de witte pup: “Het is waar, hij is een grote jongen! Maar vanwege zijn grote afmetingen weegt hij slechts 28 kilo. Ronald kent de bestellingen, neemt de lekkernijen heel voorzichtig op en is 100% vriendelijk. Hij is inderdaad een heel goede jongen.’
Ronald, een schattige witte puppy, is wanhopig op zoek naar een huis na veertien afwijzingenRonald, een schattige witte puppy, is wanhopig op zoek naar een huis na veertien afwijzingenFacebook vastleggen

De publicatie was een groot succes. Veel mensen namen zelfs contact op met de Wake County SPCA om de schattige witte puppy te adopteren. Onder de kandidaten voor adoptie bevindt zich Kiersten Davis, een 28-jarige verpleegster.

Door het grote aantal aanmeldingen dacht de jonge vrouw geen kans te maken Ronaldo te adopteren. Ze was echter blij dat ze op nummer één stond op de lijst van potentiële adoptanten.

Een ideaal gezin

Ronald moest vervolgens naar de familie van Kiersten voor een proefperiode van 5 dagen . Zij en haar man, een soldaat uit het Amerikaanse leger, hadden gepland dat Ronald een verrassing zou zijn voor hun twee zonen van 4 en 7 jaar oud.

Lees ook  Magiërs van de natuur: Bekijk de 7 slimste dieren in het wild

Lees Een zwerfhond nadert een auto op de weg en stapt in, hij heeft zijn nieuwe gezin gevonden

Toen de witte pup arriveerde, schreeuwden de kinderen letterlijk van vreugde. Ze waren erg blij om de tweede hond te mogen verwelkomen. De familie Davis had inderdaad al een zwarte Australische herder genaamd Billie. Ze hebben hem 2 jaar geleden geadopteerd.

Ronald, een schattige witte puppy, is wanhopig op zoek naar een huis na veertien afwijzingenRonald, een schattige witte puppy, is wanhopig op zoek naar een huis na veertien afwijzingenFacebook vastleggen

Kiersten liet zich niet intimideren door de grootte en energie van de jonge hond, en Ronald leek een perfecte aanvulling op haar kleine gezin. “Vanaf het begin, zodra hij de kinderen en de hond zag, dacht ik: ‘Oh, hij is perfect.’ Hij blijft”, zei Kiersten. ‘Ik heb die vijf dagen niet eens nodig. »

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!