Início » Dieren » Foto’s van deze onwaarschijnlijke vriendschap tussen een beer en een wolf ontroeren de hele wereld

Foto’s van deze onwaarschijnlijke vriendschap tussen een beer en een wolf ontroeren de hele wereld

© Foto’s van deze onwaarschijnlijke vriendschap tussen een beer en een wolf ontroeren de hele wereld

Het enige dat wolven en beren gemeen hebben, is dat het twee grote roofdieren zijn. Er zijn geen aanwijzingen dat er ooit een verwantschap tussen hen zou kunnen bestaan. De foto’s gemaakt door deze professionele natuurfotograaf choqueren echter de hele wereld. Hier zijn de details.

Bear: Een professionele reis die een ongekende ontdekking mogelijk maakte

Aangewezen natuurfotograaf Lassi Rautiainen erin geslaagd een ongelooflijke foto te maken. De foto is gemaakt tijdens het verkennen van de wildernis van Noord-Finland. De afbeelding laat iets zien dat tot nu toe niet mogelijk leek.

De 56-jarige fotograaf verkent de Finse flora en fauna. Het doel is om de natuur dichter bij de mensen te brengen. Lassi’s missie is om te laten zien Schoonheid van de natuur . Hij wil ook dat mensen begrijpen dat ze veilig zijn in de natuur. Daartoe maakte hij een groot aantal foto’s van dieren in het wild. Hij heeft ook boeken en artikelen over dit onderwerp gepubliceerd.

Lees ook  Wat betekent het als er onverwacht een kat in je leven komt?

Lees verder voor vier gebieden van uw kat die u kunt aaien en één plek waar u dat niet mag doen

Foto's van deze onwaarschijnlijke vriendschap tussen een beer en een wolf ontroeren de hele wereldBron: Instagram vastleggen

Door dieren te fotograferen wil Lassi schoonheid aan de wereld presenteren “Grote 5” . De Big Five of Big Five verwijst naar de vijf grote roofdieren van Afrika, met name de leeuw, olifant, neushoorn, buffel en luipaard. Hij wil zijn respect voor dieren met de hele wereld delen. In zijn nieuwste project wil hij ook misvattingen over wilde dieren wegnemen.

Hij wil pure schoonheid benadrukken grote Finse carnivoren . Die dag was de fotograaf getuige van een ontroerend tafereel tussen twee dieren van verschillende soorten. Het waren een wolf en een bruine beer.

Een onwaarschijnlijke vriendschap tussen twee roofdieren

Beer en wolf zijn onafhankelijke roofdieren. Ze zijn van nature geïsoleerd en hebben dit jachtinstinct waardoor ze alles wantrouwden. Het is niet bekend dat ze met elkaar overweg kunnen.

Lees ook  Niemand wil deze geamputeerde hond adopteren, maar een vrijwilliger doet er alles aan om haar te helpen

Bovendien dacht niemand tot op de dag van vandaag aan het naast elkaar bestaan ​​van deze twee soorten, maar de foto’s gemaakt door deze professionele fotograaf bewezen het tegendeel. Deze tonen een ongelooflijke affiniteit tussen deze twee woeste roofdieren.

Lees Een hond raakt bevriend met een babygiraf en blijft tot het einde van zijn dagen bij hem

Op de foto’s was duidelijk te zien dat ze dichtbij waren. We hebben daar twee dieren gezien, wolf en beer ruzie maken. De twee speelden samen in het bos als broers en zussen.
Foto's van deze onwaarschijnlijke vriendschap tussen een beer en een wolf ontroeren de hele wereldBron: Instagram vastleggen

Op een van de foto’s leken een beer en een wolvin te zijn deel je eten . Beiden voedden zich met dezelfde prooi. Wat erop duidde dat de twee samen gejaagd moeten hebben.

Lees ook  Hij loopt voorbij en vindt een stapel vodden op de vloer; hij komt dichterbij en ontdekt het verschrikkelijke!

Beer: Hoe zijn deze twee dieren vrienden geworden?

Over dit onderwerp, de fotograaf Lassi hij zei: “niemand kan precies weten waarom of hoe een jonge wolf en een beer vrienden werden.” Volgens hem ontmoetten de twee dieren elkaar heel jong en waren ze alleen.

Hij voegde er ook aan toe dat de wolvin en de beer waarschijnlijk niet zeker wisten hoe ze zelfstandig moesten overleven. Dus ze kregen een band omdat ze voelden veilig samen . Bovendien waren de weersomstandigheden in de regio van Finland zodanig dat ze niet alleen konden overleven.

Lees Een brief om te lezen als u een hond heeft die te vroeg is vertrokken

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!