Início » Dieren » Geredde zwerfhond kan niet stoppen met lachen en is nu ‘gelukkigste hond ter wereld’

Geredde zwerfhond kan niet stoppen met lachen en is nu ‘gelukkigste hond ter wereld’

© Een geredde zwerfhond kan niet stoppen met lachen en staat nu bekend als de gelukkigste hond ter wereld

In een wereld vol hartverscheurende verhalen komen we soms lichtstralen tegen die ons eraan herinneren dat liefde en mededogen levens kunnen veranderen. Dit is het geval bij een zwerfhond die werd gered ondanks dat hij aan schurft leed. Bovendien heeft hij nu de titel “gelukkigste hond ter wereld” verdiend.

Die hond was alleen op straat!

Het begon allemaal toen de mens ze vonden deze arme hond alleen op straat, zichtbaar ziek en ondervoed. Zijn lichaam was bedekt met korsten en zweren. En zijn huid was er slecht aan toe vanwege schurft. Ondanks zijn lijden bleef deze hond echter glimlachen.

Lees ook  Hij biedt eten aan aan een hongerige wolvin, 2 maanden later arriveren er 3 wolven in het dorp

De paramedicus zag bepaling en vreugde in de ogen van deze hond. Daarom besloot hij hem naar een plaatselijk asiel te brengen om hem de aandacht en zorg te geven die hij zo hard nodig had. Zelfs de dierenartsen konden hun ogen niet geloven. Ondanks zijn toestand had deze hond een aanstekelijke glimlach.

Om te lezen Hij redt een gewond wrattenzwijntje, hij wordt een gezinshond!

De geredde zwerfhond kan niet stoppen met glimlachen en staat inmiddels bekend als de gelukkigste hond ter wereldBron: Instagram vastleggen

Vanaf dat moment werd de hond “King” genoemd. Ter ere van zijn moedige geest en zijn vermogen om zelfs in de moeilijkste omstandigheden geluk te vinden. King onderging vervolgens een intensieve medische behandeling om de schurft en verwondingen te behandelen. Beetje bij beetje begon zijn huid te genezen en groeide zijn vacht terug.

Lees ook  Een gestresste hond arriveert in het asiel en onthult zijn ongelooflijke talent

Als een koning herstellende was, begon zijn verhaal zich te verspreiden op sociale media. Foto’s van haar stralende glimlach gingen viraal. En zijn onwankelbare glimlach raakte duizenden mensen. Veel internetgebruikers hebben aangeboden deze hond te adopteren en hem een ​​liefdevol thuis te geven.

Een nieuwe kans

Eindelijk besloot een liefdevolle en meelevende familie King het leven te geven dat hij altijd verdiende. Ze brachten hem naar zijn nieuwe huis. De hond kreeg eindelijk alle liefde en aandacht die hij nodig had.

De geredde zwerfhond kan niet stoppen met glimlachen en staat inmiddels bekend als de gelukkigste hond ter wereldBron: Instagram vastleggen

Tegenwoordig is King een onherkenbare hond. Zijn aanstekelijke glimlach werd zijn handelsmerk. Hij verovert de harten van iedereen die hem elke dag ziet. King staat nu bekend als “de gelukkigste hond ter wereld”, een titel die hij ruimschoots verdient.

Lees ook  Een gewonde aap kreeg zijn levensvreugde terug dankzij deze schattige kat

Lees dit dierenarts legt uit wat katten voelen vlak voordat ze sterven

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!