Início » Dieren » Gewond en verlaten vindt een kat wiens staart is afgesneden eindelijk liefde!

Gewond en verlaten vindt een kat wiens staart is afgesneden eindelijk liefde!

© Een verdrietige en bange hond wiens oren werden afgerukt, vindt eindelijk een thuis!

De legende werd gered nadat twee vrouwen die aan het lopen waren een geluid in het huis hoorden. Ze gingen op onderzoek uit en zagen toen twee pitbulls de hond aanvallen. Ze hebben het verscheurd. De twee vrouwen belden vervolgens de Dierenbescherming. Ze brachten de drie honden naar een dierenopvangcentrum.

Toen Alexay de hond zag legende voor de eerste keer, hij zat onder het bloed en beetsporen. In werkelijkheid was zijn linkeroor afgescheurd, zijn rechteroor hing aan een draadje. En bijtsporen waren over het hele lichaam te zien.

‘Alle steekwonden vanaf de schouders naar voren waren zichtbaar’ zei Rizzo. “Sommige wonden waren diep en er sijpelde bloed uit als je bewoog.” »

Lees ook  Waarom gromt de maag van mijn hond veel? Reacties van deskundigen

Om te lezen Wist je dat dit dier 22 uur per dag slaapt, oftewel 90% van de dag?

De spoedarts wist niet zeker of hij deze vreselijke verwondingen zou overleven. . In feite had de hond niets zichtbaar gebroken. Het trauma van al deze verwondingen was echter zeer aanzienlijk.

Maar Legend is een vechter en overleefde zijn eerste nacht.

In de loop van enkele dagen onderging deze hond verschillende operaties . En naarmate de tijd verstreek, werd hij steeds beter.

Zijn wonden zwollen een paar dagen later op. De gezondheid van de hond verbeterde echter geleidelijk. Geconfronteerd met stijgende medische rekeningen, bood Rescue Dogs Rock aan om zijn medische rekeningen te helpen betalen.

Een verdrietige, bange hond waarvan de oren zijn afgerukt, vindt eindelijk een thuis!Een verdrietige, bange hond waarvan de oren zijn afgerukt, vindt eindelijk een thuis!Facebook vastleggen

Jackie O’Sullivan, mede-oprichter van de groep, zei destijds: “Wij zijn blij met het resultaat en blij dat deze hond nog leeft. Het is een wonderbaarlijk verhaal dat veel mensen heeft geraakt.’

Lees ook  Deze hond is zijn hele leven vastgebonden geweest en nu ontdekt hij voor het eerst het lopen!

Lees Deze hond met een groot hart wordt adoptievader van verlaten kittens

De legende heeft nu geen oren. Toch kan hij goed horen. Verder zit hij vol littekens, maar hij is nog steeds meer dan blij dat hij leeft. Sterker nog, hij stopt nooit met kwispelen en doet niets liever dan de mensen om hem heen kussen.

Echt een bijzondere hond!

Als je een boek op de omslag beoordeelt, loop je het risico een ongelooflijk verhaal mis te lopen”, zegt Fran over Legend. “Hij is het liefste dier dat ik ooit heb gezien”, zegt ze enthousiast. “Hij wil de hele tijd knuffels en kusjes. »

Fran zegt dat ze erover denkt om bij Legend te blijven elke dag omdat de twee een zeer hechte band hebben gevormd. Maar ze weet dat ze niet kan blijven zorgen voor nog meer honden voor Greenville County Animal Care, dat wanhopig behoefte heeft aan pleeggezinnen.
Een verdrietige, bange hond waarvan de oren zijn afgerukt, vindt eindelijk een thuis!Een verdrietige, bange hond waarvan de oren zijn afgerukt, vindt eindelijk een thuis!Facebook vastleggen

Lees ook  Een hond wordt op miraculeuze wijze gered op 200 meter onder de grond na 1 maand verdwijning

Hij hoopt dat steeds meer mensen de Greenville County Veterinary Services zullen helpen, omdat ze echt hulp nodig hebben.

Om te lezen Vereniging lanceert SOS om 10 paarden te redden: “We hebben vrijwilligers en donaties nodig”

Ondertussen proberen Fran en Rescue Dogs Rock NYC het best mogelijke huis voor Legend te vinden.

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!