Início » Dieren » Golden Retriever steelt de show op een verjaardagsfeestje en verovert de harten van de gasten (video)

Golden Retriever steelt de show op een verjaardagsfeestje en verovert de harten van de gasten (video)

© Golden retriever steelt de show op een verjaardagsfeestje en verovert de harten van de gasten (video)

Terwijl sommige honden graag discreet zijn, staan ​​anderen graag in het middelpunt van de belangstelling. Een golden retriever werd beroemd op TikTok toen hij de ster werd van een verjaardagsfeestje dat niet van hem was!

Het is moeilijk om niet verliefd te worden op het schattige gezicht van een golden retriever.

Deze prachtige hond met gouden vacht en schattige ogen heeft de harten van veel families in Frankrijk veroverd. Niet voor niets was hij voor het tweede jaar op rij de tweede populairste hond van de Fransen.

En het is niet alleen de golden retriever in Frankrijk huizen veroveren… De Golden Retriever is een ware rage aan de overkant van de Atlantische Oceaan, zoals blijkt uit talloze video’s die op sociale media zijn geplaatst.

Lees ook  Een hond wacht buiten een ziekenhuis op zijn baasje, niet wetende dat hij is overleden

Lees Wat voelt uw kat als hij huilt? Hier is het antwoord van de wetenschappers!

Maar een ervan, gepubliceerd 30 september vorig jaar onthulde hoeveel mensen van dit hondenras houden.

Golden Retriever steelt de show op een verjaardagsfeestje en verovert de harten van de gasten (video)Bron: Instagram vastleggen
De ster van het verjaardagsfeestje

Op de bewuste dag verzamelde een groep vrienden zich voor een verjaardagsfeestje bij het huis. In eerste instantie waren er alleen maar mensen. Maar het duurde niet lang voordat er een hond zich bij het gezelschap voegde. Daar bewijst de golden retriever dat hij de echte ster van het evenement was.

Hij kwispelde met zijn staart, een golden retriever gleed tussen de gasten door. Dan begroet hij ze één voor één en wordt op zijn beurt geaaid. Dan moet hij weer ergens rustig naar bed gaan. De meeste honden vertonen dit soort gedrag tijdens luidruchtige bijeenkomsten. Toch besloot hij bij hen te blijven en te profiteren van hun aanwezigheid… en de vele massages die ze hem graag leken te geven…

Lees ook  Een hartverscheurende brief van een hond die niemand wil adopteren

Deze onweerstaanbare scène verspreidde zich snel op TikTok, tienduizenden fascineren internet gebruikers . Velen van hen gaven ook toe dat ze graag op het feest zouden zijn en wat tijd zouden doorbrengen met deze schattige golden retriever.

pic.twitter.com/hs5yGYONNq

Lees Verlaten hond dwaalt door de straten op zoek naar onderdak terwijl er een zware storm nadert

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 2 oktober 2023

Golden retrievers, met hun lieve karakter en onvoorwaardelijke liefde voor mensen, hebben de manier om ons te verrassen en ons aan het lachen te maken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!