Início » Dieren » Haar hond trekt haar deken uit en ze stort in als ze beseft waarom.

Haar hond trekt haar deken uit en ze stort in als ze beseft waarom.

We raken zo geobsedeerd door ons dagelijks leven dat we uiteindelijk vergeten wat belangrijk is. We verwaarlozen anderen terwijl een eenvoudig gebaar het verschil kan maken. Een eenvoudig gebaar van onze kant kan iemands leven veranderen. Terwijl mensen de neiging hebben om te vergeten, onthouden dieren het altijd. Dat is het geval met deze hond! Deze hond heeft bewezen dat hij heel medelevend kan zijn naar anderen! Dit soort moed zie je tegenwoordig niet meer bij mensen!

Hond: een onvergetelijk verleden!

Dit is een zwerfteefje dat op straat leefde in Brazilië. Ze woonde samen met haar broers en zussen. Haar naam was Lana en een gelukkige ster gaf haar een leven dat haar jaren te boven ging.

De hond had het geluk haar nieuwe baasjes te ontmoeten. Suelen Schaumloeffel en haar verloofde kozen voor Lana en adopteerden haar. Het koppel gunde het dier een goed leven en alle comfort die het nodig had.

Lees ook  De pup werd gered van een begraafplaats en had de beste redders!

Lees Deze hond is zijn hele leven zindelijk geweest en nu ontdekt hij voor het eerst het lopen!

Zijn nieuwe leven leek in niets op zijn oude. Maar ondanks zijn geluk heeft de hond nooit… neergekeken op andere leden van zijn soort. Integendeel, de haarbal stond niet achter hen.

De hond beseft wat het leven te bieden heeft. Daarom keerde Lana haar hondse collega’s niet de rug toe. Ze weet nog heel goed dat sommige honden geen recht hadden op alles wat zij heeft.

Een ontroerend gebaar!

Lana’s baasje heeft een dierbare herinnering. Het verhaal gaat een paar jaar terug! Het verhaal van een hond die de wereld op zijn kop zette voor duizenden mensen over de hele wereld.

De hond was toen nog maar een paar maanden oud, maar hij gedroeg zich al als een echte held . Het weer was die dag niet erg vriendelijk, want de temperatuur begon te dalen. De wind was niet in ieders voordeel en begon harder te waaien.

Lees ook  Husky en zijn meester vinden een vriend in een dakloze man

Lees meer Eenvoudige methoden voor gemakkelijk contact met je overleden huisdier

Suelen Schaumloeffel besloot haar hond een deken te geven om hem warm te houden in zijn kennel. Ze had geen idee wat er zou volgen. Het was dan ook een verrassing toen ze ontdekte dat de rekwisiet een ander dier dan Lana bedekte.

Ze besloot de deken te delen met een andere hond. Het was vroeg in de ochtend toen Suelen Schaumloeffel merkte wat Lana aan het doen was. De haarbal had een dikke deken haar tuin in gesleept en naast de zwerfhond gelegd.

Een zeer ambitieuze hond!

De eigenaresse van de hond maakte het tafereel meteen gevoelig . Ze wilde meer weten over de zwerfhond en besloot hem te benaderen. Het doel was om erachter te komen of de hond een halsband had, zodat Suelen Schaumloeffel haar kon helpen.

Lees ook  Maddy, de hond met een gezicht vol woede en boosheid, is het gesprek van de sociale media!

Maar hoe meer ze de hond benaderde, hoe banger ze werd. Uiteindelijk rende hij weg van het terrein van de vrouw. Maar zelfs als de vrouw hem niet kon helpen, kon ze iets leren van Lana’s gedrag. Fluffy had haar geleerd. over het belang van vrijgevigheid .

Lees meer Pogingen om een hond te redden “die aan het rotten is” om 10 dagen later het ondenkbare te vernemen

Om meer van dit soort artikelen te lezen, raden we je aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!