Início » Dieren » Haar kat krabt elke nacht aan de deur, installeert een camera en onthult het ongelooflijke

Haar kat krabt elke nacht aan de deur, installeert een camera en onthult het ongelooflijke

© Elke dag blaft zijn hond tegen de muur, installeert een camera en ontdekt het onvoorstelbare

De hond van deze man bracht het grootste deel van zijn tijd door met blaffen tegen de muur. De eigenaar van deze hond begreep totaal niet waarom hij dit deed. Dus besloot hij een camera te installeren en ontdekte iets verrassends!

Hond: Het dier is geobsedeerd door de muur!

George Miller is een man die heel veel van zijn huisdier houdt Crosby . Laatstgenoemde is een hond die meestal erg vrolijk is. Hij is altijd blij zijn meester thuis te zien komen van zijn werk.

Op een dag besefte George Miller dat zijn viervoeter een beetje veranderd was. Hij kwam inderdaad thuis van zijn werk, maar zijn hond niet hij kwam niet om hem te verwelkomen . Dit is helemaal niet het normale gedrag van Crosby en George wist dat er iets mis was.

Lees ook  Hij is de grootste hond ter wereld, zijn naam is Gibson.

Lezen: Volgens deskundigen begrijpen honden woorden

Elke dag blaft zijn hond tegen de muur, installeert een camera en ontdekt het onvoorstelbareElke dag blaft zijn hond tegen de muur, installeert een camera en ontdekt het onvoorstelbareFacebook vastleggen

Toen hij de woonkamer binnenliep, zag de man dat zijn hond naar de muur staarde. George hurkte neer en keek ook naar de muur, maar kon niets zien niets vreemds . Hij begreep niet waarom Crosby zo gefascineerd was.

De tijd verstreek en de hond bleef vaak naar de muur kijken. Bovendien blafte Crosby veel, alsof hij iets belangrijks wilde zeggen. George was zo nieuwsgierig dat hij besloot te installeren camera in zijn woonkamer.

Crosby wilde dat George iets zou begrijpen!

Nadat hij de camera heeft opgesteld, realiseert George zich iets. De hond staarde niet naar de muur en blafte niet als er niemand thuis was. Eigenlijk wachtte hij nog steeds dat de eigenaar er is voordat u dat doet.

Lees ook  5 gezondheidsvoordelen van een hond!

De foto’s maakten het mogelijk om te zeggen dat de hond de hulp van George nodig had. Hij begreep het gedrag van zijn hond niet echt. Vooral omdat hij niets kon zien toen hij de muur afspeurde. Even later begreep Crosby’s baasje wat hij moest doen.

Om te lezen Ze ontdekten een enorme leeuw en verbaasden de dierenarts toen hij naar de echo keek

Elke dag blaft zijn hond tegen de muur, installeert een camera en ontdekt het onvoorstelbareElke dag blaft zijn hond tegen de muur, installeert een camera en ontdekt het onvoorstelbareFacebook vastleggen

Omdat er buiten niets verdachts is, moet er iets zijn geweest waar de hond in geïnteresseerd was. binnen de muur . Hij brak een stuk af of beter gezegd maakte een gat in de muur. Het gat was klein, dus besloot hij het groter te maken zodat zijn hand erdoorheen kon.

George stak zijn hand in het gat en voelde iets harigs, het was een dier. Vervolgens besloot hij hem vast te pakken en zo snel mogelijk naar buiten te brengen. Mysterie opgelost, de hond blafte tegen de muur omdat hij daar was katje zit erin vast.

Lees ook  Zijn Golden Retriever hond vervangt het slot perfect

Hond: Dankzij hem kon George het kitten redden!

Het duurde even voordat George begreep wat zijn hond bedoelde. Het kitten was er slecht aan toe en zag er zo uit zat een paar dagen vast . Crosby’s baasje zorgde snel voor het kitten dat hij in de muur vond.
Elke dag blaft zijn hond tegen de muur, installeert een camera en ontdekt het onvoorstelbareElke dag blaft zijn hond tegen de muur, installeert een camera en ontdekt het onvoorstelbareFacebook vastleggen

Niemand weet echt hoe dit katje in de muur van het huis van George Miller terechtkwam. Het dier had geen eigenaar, dus nam George een beslissing hou het vast . Een man, een hond en een kat werden al snel hele goede vrienden!

Lees meer Ze ziet een politieagent een dakloze vrouw met een hond benaderen en stort in als ze het beseft

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!