Início » Dieren » Haar kat wil helemaal niet slapen, dus volgt ze hem en doet een vreselijke ontdekking.

Haar kat wil helemaal niet slapen, dus volgt ze hem en doet een vreselijke ontdekking.

Haar kat wil helemaal niet dat ze slaapt, dus volgt ze hem en doet ze een vreselijke ontdekking.

Een vrouw genaamd Janine DeMartini nam een goede beslissing en adopteerde een kat genaamd Herbie. Herbie woonde in het asiel waar ze werkte. Helaas stond het dier op de lijst voor euthanasie. Dus besloot Janine hem te redden. Lees er alles over in ons artikel!

Een verandering in het gedrag van de kat

In het asiel stond een arme kat genaamd Herbie op de lijst van dieren die geëuthanaseerd zouden worden . Daarom besloot een vrouw genaamd Janine DeMartini dit dier te adopteren. Hij had geluk dat hij deze vrouw ontmoette.

Janine DeMartini gaf de kat een tweede kans. Ze heeft een zachtaardig karakter en is relatief rustig in vergelijking met andere katten. Ze vond dit huisdier erg leuk omdat het niet was zoals de anderen. Op een avond had de kat echter zijn gedrag veranderd en plaagde hij zijn bazin onophoudelijk.

Lees ook  Een puppy ontmoet een gigantische hond en ze worden beste vrienden

Lees meer Ze brengt een gewonde hinde thuis en haar kat nadert, het web houdt zijn adem in

In feite wilde de kat haar baasje niet laten slapen terwijl ze helemaal… moe was van haar dag. Interessant genoeg was het dier nooit eerder zo geweest. Op andere nachten veroorzaakte het zelfs nooit problemen voor Janine DeMartini.

Op een gegeven moment, terwijl ze in haar bed lag te slapen, bleef de kat op haar springen en naar de deur rennen. De vrouw begreep eerst niet wat er gebeurde. Maar na een tijdje kreeg ze een voorgevoel dat er iets mis was.

Herbie’s heldendaad

Zodra Janine DeMartini zich realiseerde dat er iets mis was die avond, aarzelde ze niet om de kat het huis in te volgen. De kat ging naar de kinderkamer en sprong in zijn wiegje.

Lees ook  wie zijn het intelligentst? Studie onthult definitief antwoord

Deze baby was eigenlijk Jane’s dochter. De lerares analyseerde de situatie en merkte onmiddellijk iets op. Janine DeMartini was geschokt toen ze zag dat haar dochter Isabella haar gezicht bedekt had met een deken in haar wieg. Bovendien hoorde de eigenaar van de kat. verstikkingsgeluiden van Isabella.

Lees Bruiloft gevierd bij de dierenarts zodat hun senior hond de grote dag kon bijwonen

Gelukkig waarschuwde de kat de vrouw op tijd. Het leven van het kleine meisje was inderdaad in gevaar . De kat probeerde zelfs de deken af te doen om het leven van de kleine Isabella, die in kritieke toestand verkeerde, te redden.

Janine DeMartini nam haar dochter onmiddellijk in haar armen. De kat was goed geschikt als huisdier. Het was dus ongetwijfeld een heel goede beslissing voor de vrouw die de held Herbie adopteerde.

Lees ook  Hoe lang duurt het voordat een hond je vergeet?

De kat is echt een huisdier

pic.twitter.com/yEM42eVCWz

– nelimar (@nelimar165) 2 augustus 2023

Lees Haar hond neemt haar deken mee naar buiten en stort in als ze beseft waarom

Op basis van de bovenstaande ernstige situatie kunnen we zeggen dat een huisdier inderdaad in staat is om een leven te redden. Zoals we hebben gezien, had de dochter van Janine DeMartini zonder Herbie de kat heel goed kunnen sterven. Gestikt .

Een kat kan je helpen in de ergste situaties van het leven. Dus mensen die geen waarde hechten aan hun katten zullen in de toekomst twee keer moeten nadenken.

Lees meer Eenvoudige methoden voor gemakkelijk contact met je overleden huisdier

Om meer artikelen zoals deze te lezen, raden we je aan onze categorie Huisdieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!