Início » Dieren » Heerlijk! Chagrijnig kijkende kat verovert sociale netwerken

Heerlijk! Chagrijnig kijkende kat verovert sociale netwerken

Samen met honden- en kindervideo’s behoren kattenvideo’s nog steeds tot de meest populaire video’s onder internetgebruikers. In feite is een video van een kat met een knorrige uitdrukking in de mode geraakt. Het heeft de harten van dierenliefhebbers over de hele wereld veroverd.

De video, die oorspronkelijk op TikTok was geplaatst, bereikte miljoenen gebruikers op Facebook. Een knorrige kat is een beroemdheid op sociale media geworden. Zijn baasje filmde hem in een staat van ongekende woede.

Een Internaut legde het meest onstuimige en chagrijnige moment van zijn kat vast. De kat lijkt altijd een frons op zijn gezicht te hebben. Hij staat ook altijd klaar om iedereen die hem lastig valt te krabben. En het maakt niet uit of het zijn baasje is of iemand anders die bij hem woont.

Lees ook  Dierenarts onthult 4 kattenrassen die je nooit moet kopen

Maar het is zijn meester die hem zo dwars zit dat hij er genoeg van heeft.

Ten slotte eindigt de video met de woorden kat , een knorrige kat die op een mens afspringt. We zullen de komende uren moeten wachten om te zien welk dier zich bij de groep “influencers” zal voegen. Voorlopig blijven foto’s van deze kat mensen aan het lachen maken.

Heerlijk! Chagrijnig kijkende kat verovert sociale netwerkenBron: Capture Instagram

Sociale netwerken worden overspoeld met video’s van dieren die kattenkwaad uithalen of gewoon schattig zijn. De kattenvideo is niets nieuws, maar als het een kat is met een knorrig gezicht, is het moeilijk te missen.

Soms maken katten ons hardop aan het lachen met hun capriolen en soms maken ze ons gek. We zullen echter nooit stoppen met genieten van het gezelschap van deze schattige dieren. Ze vinden altijd een reden om ons aan het lachen te maken en ons te vullen met geluk. Geniet van nog een dosis katachtige schattigheid!

Lees ook  10 gevaarlijkste roofdieren van onze planeet, fascinerend

Adopteer, red een leven en maak een vriend. Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!