Início » Zvířata » Heldhaftige hond redt puppy van verdrinkingsdood na zware overstroming

Heldhaftige hond redt puppy van verdrinkingsdood na zware overstroming

De puppy verdronk bijna in de rivier toen een hond genaamd Max op het laatste moment zijn leven redde.

Het begon allemaal op een warme zomermiddag.

Max, een dappere en actieve hond, liep langs de rivier toen hij een wanhopige schreeuw hoorde. Hij reageerde onmiddellijk, alsof hij zijn innerlijke superheld opriep. Hij rende op het geluid af.

Er was inderdaad een puppy aan het spartelen in het water. Hij probeerde niet weg te zinken in het woelige water van de rivier. Zonder aarzelen sprong Max in het water en begon naar de puppy toe te zwemmen.

Lees meer Deze accessoires van €10 maken je leven makkelijker als het gaat om het vervoeren van je huisdieren

Hrdinný pes zachránil štěně před utopením po silných záplaváchBron.

Lees ook  Wilde honden nemen wraak op een luipaard dat een van hun welpen had gevangen

Als een echte beschermengel greep Max de pup met zijn tanden en trok hem naar de kant. De pup was opgelucht dat hij veilig was. Het trilde echter nog steeds van angst en keek naar Max de hond met ogen vol dankbaarheid en verwondering.

Hrdinný pes zachránil štěně před utonutím po silných záplaváchBron: Instagram vastleggen Max is een held!

Max en zijn familie besloten om deze geredde pup, die ze Lucky noemden, te houden. Het was een passende bijnaam omdat het geluk die dag onmiskenbaar aan zijn kant stond.

Lucky en Max konden het meteen met elkaar vinden. Ze haalden de grappigste hondenstreken uit en werden onafscheidelijk. Op dat moment leken ze zielsverwanten die voorbestemd waren om elkaars pad te kruisen.

Hrdinný pes zachránil štěně před utonutím po silných záplaváchBron.

Lucky was zich altijd bewust van de grote dankbaarheid die hij Max verschuldigd was. Van zijn dappere redder leerde hij de waarde van vriendschap en onvoorwaardelijke liefde. Sindsdien is Lucky aan Max’ zijde gebleven om hem er elke dag aan te herinneren hoe mooi de wereld kan zijn als we anderen in ons hart toelaten. Een echt ontroerend hondenverhaal.

Lees ook  Wat betekent het als een hond voor je buigt en waarom is het zo'n schattig gebaar?

Om te lezen Een geredde geit en een hond zijn beste vrienden en weigeren apart geadopteerd te worden

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!