Início » Dieren » Het aangrijpende afscheid van een wetshandhaver van zijn hondenpartner, die voor zijn twaalfde verjaardag een icoon werd toen hij een heel stuk varkensvlees doorslikte.

Het aangrijpende afscheid van een wetshandhaver van zijn hondenpartner, die voor zijn twaalfde verjaardag een icoon werd toen hij een heel stuk varkensvlees doorslikte.

© Het hartverscheurende afscheid van een politieagent van zijn hond die beroemd werd vanwege het eten van rosbief op zijn 15e verjaardag

Rocko is een kleine politiehond die beroemd werd toen zijn baasje een heerlijk diner voor hem kookte. Kort daarna was het echter nodig om droevig afscheid van hem te nemen, omdat zijn leven was uitgedoofd.

De foto waarop hij een braadstuk at om zijn 15e verjaardag te vieren, was ongelooflijk. Het ging ook viraal. Veel mensen waren ontroerd toen ze hem zo gelukkig zagen, maar toen de hond de regenboog overstak, werden de tranen heviger. Lees het volledige verhaal hieronder.

Zo ontmoetten Rocko en zijn voogd elkaar

De verzorger van Rock is Fausto Valenzuela, dezelfde man die hem een ​​grill gaf om zijn 15e verjaardag te vieren. Het is dezelfde man verantwoordelijk voor het verdrietige afscheid van hem toen de tijd voor zijn vertrek aanbrak.

Lees verder voor 7 “onsterfelijke” dieren die waarschijnlijker de aarde zullen erven dan de mensheid zelf

Lees ook  Wat betekent het als een kat vroeg in de ochtend huilt? Hier zijn de redenen

Het verhaal van hun vriendschap is prachtig. Het blijkt dat Rocko werd afgewezen omdat hij ‘te agressief’ was. hij vond hem leuk en besloot hem te adopteren. En vanaf dat moment werden ze onafscheidelijk.

Zestien jaar lang deelden ze hun leven.
Hartverscheurend afscheid van een politieagent van een hond die beroemd werd omdat hij op zijn 15e verjaardag rosbief atHartverscheurend afscheid van een politieagent van een hond die beroemd werd omdat hij op zijn 15e verjaardag rosbief atInstagram vastleggen

Het trieste afscheid van Rock kwam

Fausto begreep dat het einde van Rock nabij was. En zo bereidde hij zijn verdrietige afscheid voor. Hij vroeg de hond echter alleen om te overleven totdat hij zijn zoon ontmoette.

Ongelooflijk genoeg weerstond het oude harige dier een heel jaar lang de drang om het kind te ontmoeten en te delen.

Lees Deze hond loopt weg van huis en vindt na 6 maanden zijn baasje, een ontroerend weerzien

Helaas ging de gezondheid van Rock achteruit en moest hij door een dierenarts worden onderzocht. Fausto plaatste destijds de volgende reactie op zijn Facebook-profiel: “ Met de broer die mij al zoveel jaren begeleidt, misschien je laatste rit in een auto met airconditioning, zoals jij het leuk vindt… Je bent zo mooi.’

Lees ook  Een verlaten hond vindt negen jaar later op zijn laatste momenten eindelijk liefde

Dit is de ongelooflijke boodschap die hij achterliet voor zijn kleine hond.

Omdat hij wist dat Rock’s laatste dag was aangebroken, besloot Fausto verdrietig maar ontroerend afscheid van hem te nemen. Dat verdient een goede vriend. Hij plaatste deze tekst op zijn profiel: “APPLAUS, APPLAUS EN NOG MEER APPLAUS. Een krijger heeft onsterfelijkheid bereikt, om 10:23 heeft je lichaam genoeg gezegd, BEDANKT BROER LIFE REIZIGER.”

« We brachten de hele middag en avond samen door, met de tv aan en het volume laag. We wisten allebei dat we niet veel tijd meer hadden om samen door te brengen. Dus spraken we af: elke keer dat ik je aaide, likte jij mijn hand”, vervolgt de gekwelde voogd.
Hartverscheurend afscheid van een politieagent van een hond die beroemd werd omdat hij op zijn 15e verjaardag rosbief atHartverscheurend afscheid van een politieagent van een hond die beroemd werd omdat hij op zijn 15e verjaardag rosbief atInstagram vastleggen

Ik bleef praten en stelde me voor dat je me begreep, over de dingen die we hebben meegemaakt op de politiebureaus, de rotzooi die we hebben gemaakt met de barbecue die je hebt gegeten… Je kamer is leeg en terwijl ik dit schrijf, gooi ik je zouten weg, je medicijnen, dingen die je niet langer zult gebruiken mijn vriend; Ik geef mezelf voortdurend het verwijt dat ik niet meer voor je heb gedaan maar ik zweer je dat ik je het beste heb gegeven, ik weet dat we verder moeten gaan, ‘voegde hij eraan toe.

Lees ook  Experts leggen uit waarom honden sommige mensen niet mogen

Lees Deze hond heeft na 2 jaar een thuis gevonden, zijn geluk is de beste inspiratie om te adopteren

Je bent weg, mijn politiehond, ja, je bent weg.

Je loopt niet meer tussen gepoetste schoenen, je kijkt niet meer in de koplampen van patrouillewagens, je gaat niet meer met je motor naar het politiebureau, je fantaseert nooit meer voor de deur van het politiebureau. Dat is alles, je einde is gekomen. COMMISSARISSEN VAN GENERAAL ROCK!!!! Hallo! !! BROER BEtreedt SECTOR NUL, UW WERK IS GEDAAN “, concludeerde hij.

Aarzel niet om de tranen te laten stromen, het is het waard. Dergelijke verhalen raken de ziel en worden voor altijd herinnerd.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!