Início » Dieren » Het achterlaten van een 14-jarige hond zorgt voor verdriet en verontwaardiging in het asiel

Het achterlaten van een 14-jarige hond zorgt voor verdriet en verontwaardiging in het asiel

© Het achterlaten van 14-jarige hond zorgt voor verdriet en verontwaardiging in het asiel

Het is moeilijk om onverschillig te blijven als je geconfronteerd wordt met de gruwelijke verlatenheid van de arme Sophie, een 14-jarige hond die alleen maar om liefde smeekte. De voormalige eigenaren hebben het feitelijk als object weggedaan. Een wrede daad die duizenden mensen boos maakte.

Een paar dagen geleden kwamen vrijwilligers uit het asiel deelden hun pijn op sociale media. Ze waren diepbedroefd door het verhaal van de kleine Sophie, een 14-jarige hond die op wrede wijze in de steek werd gelaten door haar voormalige baasjes.

Hartverscheurende verlatenheid

Vorige Golden Retriever-eigenaren ze zeiden dat ze vanwege de verhuizing niet langer voor haar konden zorgen. “Ze vertelden ons dat ze de opvangcentra hadden bezocht en dat wij hun laatste stop waren”, zegt Casey Newton, directeur van de opvang.

Lees ook  Ontroerende reactie van een hond die voor het eerst in zijn leven met een zacht speeltje speelt

Lees verder voor 4 weinig bekende manieren waarop uw kat u vertelt dat hij van u houdt

Helaas zijn vrijwilligers eraan gewend dit soort ervaringen. De onverschilligheid van de eigenaren van de hond heeft hen echter diep getroffen. “Het was als een bank die niet meer bij mij paste, of een kledingstuk dat niet meer bij mij paste. Het zien van de reactie van deze baasjes en die hond brak mijn hart.”

Hij vervolgt: “Ik denk dat dat het moeilijkste is, omdat we het zo vaak zien. Het is erg triest. Honden lijken te denken dat ze iets hebben gedaan waardoor hun baasje hen moet verlaten, en dat is onaanvaardbaar. »
Het achterlaten van een 14-jarige hond zorgt voor verdriet en verontwaardiging in het asielFacebook vastleggen

De hond had liefde en genegenheid nodig!

Op zo’n hoge leeftijd had de arme hond Sofia veel steun nodig. Een delicate situatie voor vrijwilligers. ” Hoe vertel ik haar dat ze veilig is? Hoe kun je haar laten begrijpen dat ze niets verkeerd heeft gedaan? Hoe kunnen we haar laten begrijpen dat we vreemden zijn, maar dat we voor haar zullen zorgen? “.

Lees ook  Deze kat wordt in de steek gelaten omdat ze "lelijk" is, haar leven is voor altijd veranderd

De woede van de vrijwilligers was vermengd met die van veel internetgebruikers. Iedereen is echt verontwaardigd over het trieste lot van de hond. Dit verhaal raakte zoveel mensen dat er donaties werden ingezameld voor het welzijn van de oudere hond.

Lees Een bange hond ziet haar leven op zijn kop staan ​​door de liefde van haar nieuwe baasjes!

Het achterlaten van een 14-jarige hond zorgt voor verdriet en verontwaardiging in het asielFacebook vastleggen

Een warm huis

Gelukkig brachten de leden van het asiel een paar uur later geruststellend nieuws: Casey Newton, een van de dierenartsen van de vereniging, besloot de hond Sophia te verwelkomen.

“Wij hadden ons niet beter kunnen wensen.” plek voor dit prachtige oude vrouwtje. Nu profiteert ze van het comfort van Casey’s huis en de zorg die ze nodig heeft voor haar leeftijd”, verheugen de vrijwilligers zich.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!