Início » Dieren » Het asiel hield een verrassingsfeestje voor een 15-jarige hond die nog niet was geadopteerd

Het asiel hield een verrassingsfeestje voor een 15-jarige hond die nog niet was geadopteerd

Het asiel geeft een verrassingsfeestje voor een 15-jarige hond die nog steeds niet geadopteerd is

Loco is een schattige 15-jarige hond die onlangs zijn verjaardag in stijl vierde. Meestal komen en gaan verjaardagen zonder veel tamtam in het dierenasiel waar ze wordt verzorgd. Het personeel wilde echter iets heel bijzonders doen voor dit bejaarde dier.

“Ze droeg een verjaardagshoed en een ketting met ruches. Bovendien kwam al het personeel samen om voor haar te zingen”, zegt Angel Cox, directeur van het asiel. “Ze werd getrakteerd op een zoete aardappeltaart! Het bedrijf dat de taart maakte, bracht haar zelfs een spandoek om haar het allerbeste te wensen.

Het hele heiligdom houdt van haar

Op de hondengastenlijst stonden hun favoriete mensen. De andere honden uit het asiel mochten echter niet op haar verjaardagsfeestje. “Ze is erg veeleisend van de mensen die ze leuk vindt”, legt Angel uit. “Als ze van je houdt, houdt ze echt van je. Maar ze haat mensen die ze niet mag. En ze houdt helemaal niet van andere honden”, voegt ze eraan toe.

Lees ook  Deze kat die vastzit in een pijp wordt gered door een blazer!

Lees meer Het ergste wat je kunt doen als je huisdier doodgaat, aldus een dierenarts

Het asiel geeft een verrassingsfeestje voor een 15-jarige hond die nog steeds niet geadopteerd isBron: Capture Instagram

Hoewel er geen andere hond bij de viering was, genoot iedereen van de verjaardag van de hond die ze allemaal al meer dan twee jaar kennen en liefhebben. Loco is in 2020 daadwerkelijk het asiel binnengekomen vanwege gezondheidsproblemen.

Een asiel organiseerde een verrassingsfeest voor een 15-jarige hond die nog steeds niet is geadopteerdBron: Capture Instagram

Daarnaast heeft ze haar eigen plekje, weg van andere honden en mensen waar ze liever niet bij is. “We hebben haar in een comfortabelere kamer gezet”, legt Angel uit. “Ze heeft drie of vier bedden en ze slaapt er allemaal in. Tijdens haar verblijf in het asiel kreeg ze echter te maken met verschillende gezondheidsproblemen. Een asiel organiseerde een verrassingsfeestje voor een 15-jarige hond die nog steeds niet geadopteerd is Bron: Capture Instagram

“Toen de hond arriveerde, was ze 13 jaar oud en had ze hartworm-, schildklier- en heupproblemen. Ze was dus geen goede kandidaat voor adoptie omdat ze veel gezondheidsproblemen had en voor de meeste mensen duur zou zijn om voor te zorgen”, legt uit. Engel. Vandaag bewees Loco echter dat ze een echte vechter is.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!