Início » Dieren » Het asiel verkleedde oudere honden als oudere mensen en organiseerde een grappige fotoshoot

Het asiel verkleedde oudere honden als oudere mensen en organiseerde een grappige fotoshoot

Schuilplaats verkleedt oudere honden als oudere mensen voor een leuke fotoshoot

Als het gaat om het adopteren van een hond uit een asiel, worden oudere honden vaak over het hoofd gezien ten gunste van puppies. Maar hoewel jonge dieren ontegenzeggelijk schattig zijn, hebben oudere dieren ook veel charme. En ze hebben nog genoeg te geven! Om haar oudere bewoners de aandacht te geven die ze verdienen, kwam One Shelter met een ingenieus idee. De medewerkers verkleedden hun oudere honden als bejaarde mensen zodat ze schattige foto’s konden maken.

De fotoshoot vond plaats tijdens Hondenmaand!

De organisatie interviewde derdejaars Robbie Gay om zijn liefde voor oudere honden te delen. Robbie werd als kind misbruikt en belandde in pleegzorg voordat hij uiteindelijk werd geadopteerd. Nu heeft hij het zijn missie gemaakt om honden in asielen te redden die niet zoveel liefde krijgen. “Nu hij een nieuwe liefdevolle familie heeft, zegt hij dat hij dieren kan begrijpen die niet genoeg liefde krijgen,” legt Amy Carotenuto van het asiel uit, “dus hij wil helpen om dieren (vooral oudere honden) geadopteerd te krijgen.”

Lees ook  Na een week ronddwalen wordt een verlaten kat gevonden met ernstig gezichtsletsel

Útulek obléká starší psy jako starší lidi pro veselé foceníBron: Capture Instagram

Het personeel van de Humane Society begon na te denken over hoe ze konden helpen met de adoptie van oudere honden. “Een van onze managers, Kyndra Mott, kwam met het idee om oudere honden aan te kleden als senioren,” vertelt Carotenuto. “Onze adoptiespecialist, Magdalena Grzona, is fotografe, dus ze werkten samen en creëerden een prachtige adoptiecampagne.

Lees meer Waarom bijt een kat je als je hem aait? Hier is het antwoord

Útulek obléká starší psy jako starší lidi pro veselé foceníBron: Capture Instagram Ze hadden zoveel plezier!

Op deze leuke foto’s zie je de schattige bewoners met hoeden, pruiken en brillen. Een van de honden, Bambi, draagt een pruik, een gebloemde sjaal en een tasje. “Ze wilde zo graag bij ons komen. Het duurde niet lang voordat ze zich aan het personeel vastklampte. Daarom willen we haar zo snel mogelijk in een liefdevol thuis plaatsen.

Lees ook  6 kenmerken van Angora-katten om te begrijpen wat hen zo speciaal maakt

Útulek obléká starší psy jako starší lidi pro veselé foceníBron.

Deze senior honden zijn dus op zoek naar een tweede kans op het leven dat ze verdienen,” legt het asiel uit.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!