Início » Dieren » Het eenogige katje is eindelijk geadopteerd, zijn transformatie is ongelooflijk!

Het eenogige katje is eindelijk geadopteerd, zijn transformatie is ongelooflijk!

Dit katje is vreselijk bang elke keer dat hij een mens ontmoet! Niemand weet wat er met hem is gebeurd. Zijn reis wordt echter verteld door zijn verwondingen. Gelukkig hebben vrijwilligers voor hem gezorgd. Het verhaal van deze kat is erg ontroerend!

Vanaf het moment dat hij werd geboren, heeft dit kitten moeilijke tijden doorgemaakt!

Er zijn talloze zwerfdieren op straat. Elke dag doen ze hun best om iets te eten te vinden. Candy Cane, wat vertaald kan worden als Sucre d’Orge, is er één van. Het is duidelijk dat het leven niet aardig is geweest voor deze kat!

Later, het kitten is welkom in het asiel voor een betere behandeling. Maar degenen die de leiding hebben over de faciliteit worden geconfronteerd met iets verbazingwekkends! Sterker nog, de kat rent weg elke keer dat we hem benaderen. En dat is niet alles!

Lees ook  Onderweg rolt er een vuilniszak, ze komt dichterbij en onthult een ongelooflijke vondst

Lees Zo voelen huisdieren zich tijdens de vakantie

Het eenogige katje is eindelijk geadopteerd, zijn transformatie is ongelooflijk!Facebook vastleggen

Dierenartsen constateerden talloze blauwe plekken op het lichaam van Candy Cane. We kunnen zelfs zeggen dat hij op de rand van pijn stond toen ze hem vonden. Misschien is het een gebrek aan voedsel of iets anders, maar het is er wel. Dit katje had het echt het ergste.

Een echt wonder!

Na zorgvuldige analyse besloten de dierenartsen een oog van Candy Cane te verwijderen. De operatie was behoorlijk delicaat, maar de kat deed het goed. Vervolgens werd hij verwelkomd door de vereniging Croix-Bleue. Ook de overige verwondingen werden zeer netjes behandeld.

Elke dierenbeschermingsvereniging heeft veel vrijwilligers in haar team. Deze mensen zijn volledig gefocust op hun taak. En dit kitten kreeg de kans om dit type apparaat te integreren. Ze slaagden er dus ternauwernood in hem te redden!

Lees ook  De hond werd met haar 10 pups achtergelaten voor het asiel, een tragisch tafereel

Na een operatie waarbij het oog is verwijderd, een vrijwilliger genaamd Wendy besloot voor het kitten te zorgen. Ze merkte meteen het nogal vreemde gedrag van de kat op. Op vraag van journalisten van Daily Star zei ze dat de kat haar helemaal niet gelooft.

Lees Deze stier die zijn hele leven vastgeketend zat, wordt eindelijk vrijgelaten, zijn reactie is overweldigend

Het eenogige katje is eindelijk geadopteerd, zijn transformatie is ongelooflijk!Facebook vastleggen

Wendy voelde zich echter niet ontmoedigd. Integendeel, ze deed nog meer haar best om het kitten te redden. Volgens hem: “Naarmate de tijd verstreek, werd hij nieuwsgieriger naar wat ik aan het doen was en bleef hij in dezelfde zone als ik.”

Aan de andere kant geeft Wendy toe dat ze hulp heeft gekregen van een andere kat om haar te helpen uit haar schulp te komen. Sterker nog, ze zorgde ook voor een andere kat genaamd Rita. Vervolgens slaagde hij erin het katje te temmen en een vriend van hem te maken.

Lees ook  5 tekenen van een hond die spijt heeft van wat hij heeft gedaan

Het kitten is momenteel in goede handen!

Niemand had deze wending verwacht. Dit bewijst echter één ding. Met doorzettingsvermogen en liefde kunnen we dierentrauma’s verzachten. Dat probeerde Wendy ook met dat katje.

Na de Candy Cane-behandeling kreeg een onverwachte bezoeker. Geroerd door zijn volgzame gedrag besloot het echtpaar uiteindelijk hem te adopteren. Wendy vertelde vervolgens een verhaal over een kat dat het stel diep raakte.

Lees de ontroerende video van een man die zijn leven riskeert om een ​​hond te redden die vastzit op het spoor

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!