Início » Dieren » Het emotionele afscheid van de dierenarts van de kat Míša, die negen jaar onder de hoede van de kliniek heeft doorgebracht

Het emotionele afscheid van de dierenarts van de kat Míša, die negen jaar onder de hoede van de kliniek heeft doorgebracht

© Dierenarts neemt ontroerend afscheid van Zeus, een hond die acht jaar in het ziekenhuis heeft gelegen

Honderden honden wachten in opvangcentra op adoptie. Maar niet iedereen heeft het geluk een gastgezin te vinden. Deze honden hebben dan geen andere keuze dan hun dagen in deze centra door te brengen. Waar ze genegenheid krijgen van vrijwilligers, dierenartsen en supporters.

Een moeilijke tijd

Ze zijn allemaal geliefd, te oordelen naar de letter een ontroerend afscheid van de dierenarts. Hij laat zelfs een bericht achter voor Zeus , een hond die acht jaar in het centrum heeft doorgebracht. Miguel Quiñones Rey, een specialist van het Dierenbeschermingscentrum, wilde publiekelijk afscheid nemen van het dier met wie hij schattige momenten had gedeeld.

“Na ruim acht jaar bijna elke dag met jullie te hebben gedeeld. En alles wordt heel vreemd. Ik weet niet eens of ik de woorden kan vinden”, schreef hij in een post op zijn Instagram-profiel.

Lees ook  Hij koopt broccoli bij Aldi en vindt een levende slang in de zak - horror!

Lees 2 zwerfkatten werden gered en zagen hun leven op ongelooflijke manieren veranderen!

Een dierenarts neemt afscheid van de hond Zeus, die acht jaar in het ziekenhuis heeft gelegenEen dierenarts neemt afscheid van de hond Zeus, die acht jaar in het ziekenhuis heeft gelegenBron: Instagram vastleggen

Miguel heeft alleen maar woorden van dankbaarheid voor de hond. “Als jij er niet was geweest, en wat je mij kwam leren, weet ik niet of ik zou zijn waar ik nu ben, of dat ik nog steeds zou doen wat ik doe.” Je hebt alles veranderd, jij heeft mij geholpen verder te kijken. En het weinige dat ik weet te doen om anderen te helpen, heb ik samen met jou geleerd, en daarom zal er nooit meer een ander zijn zoals jij.”

De dierenarts erkent dat het erg moeilijk zal zijn om naar het centrum te gaan en uw hond daar niet aan te treffen.

“Vandaag, toen ik zonder jou naar je verblijf keek, besefte ik hoe gelukkig mijn leven is als ik je zie, hoe je er elke dag uitziet, als ik je naar me toe zie rennen.”
Een dierenarts neemt afscheid van de hond Zeus, die acht jaar in het ziekenhuis heeft gelegenEen dierenarts neemt afscheid van de hond Zeus, die acht jaar in het ziekenhuis heeft gelegenBron: Instagram vastleggen

Lees ook  Na een moeilijk verleden krijgt de hond geleidelijk aan vertrouwen in de mens!

En ik heb veel emoties omdat je een ander leven verdient. Een leven waarin ik nooit heb mogen leven, maar ik ben dankbaar voor elke seconde die ik met jou heb gehad. Het is een lastig dilemma”, geeft hij toe.

Deze hond Zeus heeft hem veel geleerd. Sterker nog: ‘De hele wereld stopte om naar je te kijken, en jij staarde terug, onverzettelijk, uitdagend. En van alle mensen op deze planeet, ik weet niet waarom, heb jij mij gekozen. Om mij alle liefde te laten zien die je verborgen hebt gehouden.’

pic.twitter.com/rwIUNJloVd

Lees Deze leeuw en de bewaker die hem redde zijn onafscheidelijk, een ongelooflijke vriendschap van 11 jaar

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 7 oktober 2023

En Miguel eindigt met hem te bedanken “dat hij al die jaren voor hem heeft gezorgd.” “Ik zal altijd van je houden, ik zal je altijd missen, je zult altijd bij me zijn. Fijne reis, hond”, besluit ze.

Lees ook  Een ezel leeft 8 jaar vastgeketend, als hij wordt vrijgelaten huilt hij van vreugde

L’article Het emotionele afscheid van de dierenarts van de kat Míša, die negen jaar in de zorg van de kliniek est apparu en premier sur map-breclavsko heeft doorgebracht.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!