Início » Zvířata » Het gezicht van deze hond was verdraaid na wreed misbruik!

Het gezicht van deze hond was verdraaid na wreed misbruik!

Het gezicht van deze hond was verdraaid na wreed misbruik!

Pepo was een zwerfhond die bedelde om eten. Een paar mensen namen hem in huis en brachten hem naar een asiel om een thuis voor hem te vinden. Maar een fojtar vinden bleek veel moeilijker dan ze dachten.

In feite was deze hond het slachtoffer van een ernstige beet die zijn ondertanden, haakneus en poten naar buiten bracht, dus iedereen wees hem af vanwege zijn uiterlijk.

Hij belandde in een tehuis. voor acht maanden. In die tijd plaatsten vrijwilligers berichten op sociale media om te proberen een permanent thuis voor hem te vinden.

Lees meer Wat betekent het als je kat altijd bij je wil zijn?

Lees ook  Dit varken groeide op met vijf honden en denkt nu dat hij een van hen is.

Toen het asiel berichten begon te posten vanuit Pepa’s perspectief, begon hij de harten van mensen te raken en trok hij echt de aandacht van één vrouw.

Skončil s pokřiveným obličejem poté, co byl krutě týrán!Bron.

“Ik ben al heel lang op zoek naar een nieuwe familie en vraag me af of niemand me wil vanwege mijn tanden,” stond er in een van de berichten.

De hond won echter het hart van de vrouw!

Jo werd verliefd op het unieke en zachtaardige gezicht van de hond. Dus vulde ze een aanvraagformulier in. Na een grondig onderzoek besloot het reddingsteam dat Join Home het juiste thuis was voor Pep!

Jo en haar man Glen waren op zoek naar een andere hond om hun hond Bob gezelschap te houden. Bob had een paar maanden eerder zijn trouwe broer verloren.

Lees ook  Ontmoet Matilda, de kat met de mysterieuze buitenaardse ogen

Lees het verhaal van Octavio, een Shar-Pei hond die lijdt aan een zeldzame ziekte

Skončil s pokřiveným obličejem poté, co byl těžce zneužíván!Bron.

Röntgenfoto’s en scans brachten breuken en gebroken botten aan het licht. Dierenartsen ontdekten dat Pepo, die ongeveer twee jaar oud was, als puppy ernstig was mishandeld.

Maar ondanks zijn verleden en vreemde uiterlijk is Pepo gewoon een hond. Hij houdt van spelen en rennen in zijn nieuwe tuin.

Jo zegt dat hij ook heel aanhankelijk is en dankbaar voor alles. Hij heeft zelfs een paar uur tegen haar aangekropen toen ze hem thuisbracht. Dus nu is hij een heel gelukkige hond die veel liefde kan geven!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!