Início » Dieren » Het is het meest knuffelige, antidepressieve en antistress hondenras dat er is.

Het is het meest knuffelige, antidepressieve en antistress hondenras dat er is.

© Het is het meest geliefde, antidepressieve en antistresshondenras dat er is

V hondenwereld , is er een ras dat opvalt door zijn extreem knuffelige, antidepressieve en antistresskarakter. Als u op zoek bent naar een loyale metgezel die uw voortdurende behoefte aan genegenheid zal bevredigen en u ongekende vreugde zal brengen, dan is dit ras perfect voor u.

Het liefste, meest vrolijke en stressverlichtende hondenras ooit

Het hondenras waar we het over hebben is labrador retriever. De Labrador komt uit Newfoundland, Canada en is inderdaad erg vrolijk.

Deze honden hebben een ongelooflijk vermogen om emotioneel contact te maken met hun baasjes, waardoor ze het meest geliefde hondenras ter wereld zijn.

Lees Waarom geen huisdieren kopen met Kerstmis? Reacties van deskundigen

Lees ook  De vriendschap tussen een blinde golden retriever en zijn geleidehond doet mensenharten smelten

Natuurlijk antidepressivum:

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de aanwezigheid van a Een Labrador retriever kan een positief effect hebben op onze geestelijke gezondheid . Hun aanhankelijke karakter en hun constante verlangen om te behagen hebben een antidepressief effect op de eigenaren van deze honden.

Alleen al het aaien van een Labrador kan vrolijke hormonen zoals oxytocine vrijmaken. Hierdoor daalt het niveau van cortisol, het stresshormoon. Juist om deze reden is het een waardevolle metgezel voor mensen die vatbaar zijn voor depressie of angst.

Stressreductie:

De Labrador retriever staat ook bekend om zijn effectiviteit bij het verminderen van angst. Tijd doorbrengen met een Labrador kan een aanzienlijke impact hebben op het verminderen van stressniveaus.

Hun vrolijke houding en positieve energie zijn besmettelijk. Dit zal je helpen negatieve gedachten weg te houden en je opnieuw te concentreren op het huidige moment.

Lees ook  De oudste hond van het asiel wordt eindelijk geadopteerd en slaapt voor het eerst met een glimlach

Lees Hoe maak je een kat en een hond gelukkig die in hetzelfde huis wonen?

Het standvastige gezelschap van deze honden:

Als u op zoek bent naar een toegewijde en loyale metgezel, zult u niet teleurgesteld worden Labrador-retriver. Deze honden ze hebben een onwrikbare loyaliteit aan hun familie. Bovendien is hun verlangen altijd om alles te doen om zichzelf te plezieren.

Of je nu een schouder nodig hebt om op te leunen of gewoon een metgezel om momenten van vreugde mee te delen, een Labrador zal er altijd zijn, klaar om je alle liefde te geven die hij te bieden heeft.

Het is het meest knuffelige, antidepressieve en antistress hondenras dat er is.Facebook vastleggen

Antidepressieve effecten en stressvermindering, De Labrador Retriever is het ideale ras om vreugde en positiviteit in huis te brengen.

Lees ook  Een kat bezoekt een buurvrouw die van haar hield en vraagt ​​haar om een ​​verrassende gunst

Een andere tip voor adoptie is de border collie. Sterker nog, het is een bijzonder intelligente hond. Door zijn inzicht kan hij dus onmiddellijk waarnemen wanneer er iets mis is en is hij onmiddellijk beschikbaar voor emotionele steun.

Lees Deze hond rent elke dag naar het graf van zijn baasje

De Duitse herder en de legendarische Newfoundland-hond werden achteraan de lijst geplaatst de meest geliefde rassen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!