Início » Dieren » Het leven van deze hond in nood staat op zijn kop als dit hartelijke stel haar foto ziet

Het leven van deze hond in nood staat op zijn kop als dit hartelijke stel haar foto ziet

© Het leven van deze hond in nood staat op zijn kop als dit hartelijke stel haar foto ziet

In een wereld waar zwerfdieren vaak worden verwaarloosd, is het verhaal van deze hond genaamd “Zombie” werkelijk hartverwarmend. Het leek er lange tijd op dat niemand haar opmerkte en geen aandacht aan haar besteedde. Dat wil zeggen, totdat een groothartige echtgenoot zijn foto op internet tegenkwam.

Foto “Zombie” ging viraal op sociale media. Op de foto is te zien in welke noodtoestand de hond zich bevond. Haar doel was om iemand te vinden die haar kon helpen.

Het trieste verhaal van deze vrouwelijke hond!

Voordat dit stel “Zombie” ontmoette , de hond zwierf door de straten op zoek naar voedsel en onderdak. Zijn verwarde uiterlijk en magerheid waren duidelijk zichtbaar. Dit is de reden waarom velen haar de bijnaam “Zombie” gaven vanwege haar bijna spookachtige uiterlijk.

Lees ook  Hij voedt een puppy op, 6 maanden later vertelt de dierenarts hem het vreselijke nieuws

Lees hoeveel water een kat per dag moet drinken?

Ondanks zijn uiterlijk is “Zombi” echter hij verloor nooit zijn vriendelijke geest en liefde voor het leven. De hond benaderde mensen vaak voor aaien en aandacht. De meesten van hen negeerden of wezen haar echter af.

Het leven van deze hond in nood staat op zijn kop als dit hartelijke stel haar foto zietInstagram vastleggen

Haar verhaal veranderde toen toen dit stel meteen een band met haar voelde toen ze de foto van “Zombie” zagen. Daarom besloten ze iets te doen om hem te helpen. Dus deden ze wat onderzoek en gingen naar de plek waar de foto was gemaakt.

Toen ze de “Zombie” vonden, verbaasde hun staat van verval hen

Ze was duidelijk in nood. Bovendien vertoonde de hond zichtbare tekenen van mishandeling. Haar veelbetekenende blik en energieke staart herinnerden hen er echter aan dat er nog steeds hoop voor haar was.

Lees ook  Deze hond die op de parkeerplaats is achtergelaten, blijft knuffelen met zijn redders!

Het echtpaar trouwde met “Zombie” naar een plaatselijke dierenarts, waar de hond onmiddellijk medische hulp kreeg. Ze leed aan ernstige infecties en uitdroging. Bovendien waren sommige van zijn botten gebroken als gevolg van mishandeling.

Lees Ze redden een ernstig gewonde kat, een röntgenfoto van een dierenarts onthult het onvoorstelbare

Het leven van deze hond in nood staat op zijn kop als dit hartelijke stel haar foto zietInstagram vastleggen

Veterinair hij vocht voor zijn leven. Het duurde weken van intensieve zorg en medische aandacht voordat de hond tekenen van verbetering begon te vertonen. Gedurende het hele proces stond het echtpaar haar bij en gaf haar onvoorwaardelijke liefde en steun.

De genezing was ongelooflijk!

Toen de hond herstelde, ging het echtpaar op zoek naar een forever home voor haar. Dankzij hun sociale netwerken en contacten in de dierenwereld slaagden ze erin een liefdevol gezin te vinden dat klaar stond om hem te adopteren.

Lees ook  Leven katten langer dan honden?

Het leven van deze hond in nood staat op zijn kop als dit hartelijke stel haar foto zietInstagram vastleggen

Vandaag “Zombie” ze is blij met haar nieuwe gezin. De hond heeft feitelijk zijn verleden van verwaarlozing en mishandeling achter zich gelaten. Nu geniet ze van een leven vol liefde en zorg. Haar verhaal is een krachtige herinnering dat alle dieren een kans verdienen en dat we mensen in nood nooit mogen verwaarlozen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!