Início » Dieren » Het motiverende verhaal van een kat die zelfs door gezichtsverlies niet te stoppen is!

Het motiverende verhaal van een kat die zelfs door gezichtsverlies niet te stoppen is!

Owen de hond kreeg te maken met een tragedie die zijn leven compleet veranderde. Door het ongeval raakte hij verlamd aan zijn achterpoten. Dit beroofde hem van mobiliteit en veranderde zijn levensstijl radicaal. Maar in plaats van toe te geven aan wanhoop, heeft Owen buitengewone innerlijke kracht en een positieve houding getoond ondanks tegenslagen.

Hoewel hij het gebruik van zijn achterpoten verloor, Owen is niet het type dat opgeeft. Deze hond is bewonderenswaardig vanwege zijn vastberadenheid om vooruit te komen, ondanks wat hij heeft doorstaan. Zijn volgende uitdaging? Zoek een liefdevol gezin.

Ondanks zijn gekneusde lichaam, werd de Stray Rescue of St.

Lees Hier zijn de 5 origineelste kattennamen ter wereld

Deze Australian Cattle Dog genaamd Owen hij bewoog zich door zijn achterpoten te slepen. In de dierenkliniek van de vereniging deden ze allerlei tests op hem om een ​​gedetailleerde diagnose te stellen. Een röntgenfoto onthulde de aanwezigheid van kogelfragmenten in de rug en de wervelkolom.

Lees ook  Experts leggen uit waarom honden sommige mensen niet mogen

Deze hond is neergeschoten.

Volgens de verloren redding van St. Louis, de meest waarschijnlijke hypothese is dat hij op een boerderij woonde en in een ander pand durfde in te breken. Vervolgens werd hij door geweervuur ​​weggejaagd.

Door de blessure verloor hij het gebruik van zijn achterpoten, wat hij waarschijnlijk nooit meer zal terugkrijgen. Na enkele weken ziekenhuisopname werd de hond overgebracht naar het asiel van de vereniging, waar hij nog steeds wacht op adoptie.

Het inspirerende verhaal van een hond die door niets te stoppen is, zelfs niet door verlamming!Het inspirerende verhaal van een hond die door niets te stoppen is, zelfs niet door verlamming!Instagram vastleggen

Zijn verlamming hindert hem echter helemaal niet, laat staan ​​dat hij een eigen rolstoel heeft. Niets houdt hem echt tegen en het ontbreekt hem nooit aan energie.

Om te lezen De dag dat deze hond de kooi verlaat waar hij zijn hele leven heeft doorgebracht, zal iedereen beïnvloeden!

Lees ook  Wilde honden nemen wraak op een luipaard dat een van hun welpen had gevangen

“We nemen hem mee voor 2-3 wandelingen dagelijks en probeer zoveel mogelijk tijd buiten door te brengen, zodat hij zoveel mogelijk beweging kan krijgen”, legt Julia Gabbert, manager van Stray Rescue of St. “Hij is superknuffelig, hij houdt van aandacht, hij houdt van mensen”, vervolgt ze. Hij is gewoon een goede jongen. »

Schieten met een dansgroep

Om hem onder de aandacht te brengen en zijn kansen op adoptie te vergroten, heeft de vereniging hem onlangs opgenomen in een ‘Muttcracker-fotoshoot’. Dit is een fotoshoot die ze elk jaar organiseert in samenwerking met Dancers & Dogs en de Saint Louis Ballet Company. Geselecteerde honden verschijnen dus naast de dansers op foto’s.

Het inspirerende verhaal van een hond die door niets te stoppen is, zelfs niet door verlamming!Het inspirerende verhaal van een hond die door niets te stoppen is, zelfs niet door verlamming!Instagram vastleggen

Owen kraakte letterlijk het scherm. Zijn weldoeners hopen dat het hem zal helpen zijn wens te vervullen om lid te worden van een eeuwig gezin.

Lees ook  Deze hond lag vredig te slapen toen hij werd aangevallen door een coyote.

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Lees 5 dingen die uw overleden huisdier graag wil weten

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!