Início » Dieren » Het ontroerende verhaal van Beaker, een gewonde hond die werd vastgeketend en achtergelaten.

Het ontroerende verhaal van Beaker, een gewonde hond die werd vastgeketend en achtergelaten.

Het hartverscheurende verhaal van Beaker, een gewonde hond die werd vastgeketend en achtergelaten.

Het was een doodgewone dag toen Tiffany Perkins, vrijwilligster in de opvang, besloot om thuis even uit te rusten. Ze lag op de bank tv te kijken toen haar telefoon ging. Het was een asiel dat haar vroeg met spoed naar een bepaald adres te komen. Tiffany dacht geen twee keer na en pakte haar spullen om de hond te gaan helpen!

Daar aangekomen legde de buurvrouw het haar uit. dat hij een achtergelaten hond zag op het erf van een leegstaand huis. Tiffany kon haar oren niet geloven: hoe kon iemand zo’n dier in de steek laten?

Ze ging de achtertuin in en zag de hond, van streek en alert.

Lees ook  Waarom blaffen honden zoveel? Meningen van specialisten

Ze kon niet dichtbij hem komen. en ze besloot te wachten tot ze wat gekalmeerd was.
Uren gingen voorbij en de hond leek wat te kalmeren. Toen kwam Tiffany heel voorzichtig naar hem toe en sprak zachtjes. De hond hief zijn kop op en keek haar met droevige ogen aan. Tiffany wist dat ze iets moest doen voor het arme dier.

Lees meer Labrador retriever vs. golden retriever: welke is rustiger?

Het hartverscheurende verhaal van Beaker, een gewonde hond die werd vastgeketend en achtergelaten.Bron: Capture Instagram

Ze slaagde er eindelijk in dichtbij genoeg te komen zodat hij de ketting om haar nek kon zien.

Het zag eruit alsof iemand het daar lang geleden had gelegd en het zat te strak. Dit veroorzaakte een diepe snee in de huid van de hond. Tiffany wist dat ze de hond zo snel mogelijk naar de dierenarts moest brengen, dus besloot ze hem te redden. Het hartverscheurende verhaal van Beaker, een gewonde hond die werd vastgeketend en achtergelaten. Bron: Capture Instagram

Lees ook  Dit vreemde paard stal de show tijdens een fotoshoot voor zijn eigenaars

Ze wist hem voorzichtig van de ketting te bevrijden en nam hem mee naar de auto.

Na zorgvuldige overweging besloot Tiffany Beaker zelf te adopteren. Hij stond aan haar zijde en ze werd zo verliefd op hem dat ze de gedachte om van hem te scheiden niet kon verdragen. Dus regelde ze alles en verwelkomde ze deze schattige hond in haar huis.

Het hartverscheurende verhaal van Beaker, een gewonde hond die werd vastgeketend en achtergelaten.Bron: Capture Instagram

Beaker paste zich heel goed aan zijn nieuwe leven met Tiffany aan en werd een deel van de familie. Hij was erg knuffelig en stond altijd klaar om met haar te spelen. Tiffany realiseerde zich dat dit de beste beslissing was die ze ooit had genomen en was erg blij om Beaker alle liefde en zorg te geven die hij verdiende.

Lees ook  Basenji, een hondenras dat zichzelf verzorgt als een kat en niet blaft.

Lees meer Deze geredde hond knuffelt elke dag met zijn baasje als hij thuiskomt

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!