Início » Dieren » Het ontroerende verhaal van een hond die het strand van plastic afval schoonmaakte en voor sensatie zorgde!

Het ontroerende verhaal van een hond die het strand van plastic afval schoonmaakte en voor sensatie zorgde!

© Het ontroerende verhaal van een hond die het strand van plastic afval schoonmaakte en voor sensatie zorgde!

Niet alleen in zijn lokale gemeenschap, maar ook tot ver buiten de grenzen is Ikura een ster geworden, omdat deze hond de gewoonte heeft overgenomen om plastic afval op te ruimen dat op het strand belandt. Ze inspireerde veel mensen om haar te volgen en bij te dragen aan de netheid van de regio. Voordat ze stierf, zorgde ze ervoor dat haar nalatenschap werd doorgegeven.

“Ik mis je enorm”, zegt Nobuyuki Niiya, 63. “Het is Ikura, een Bostonterriër die al 13 jaar zijn metgezel is.

De hond werd een beroemdheid

Elke dag verzamelde deze hond plastic flessen die ze op het strand vond en deponeerde ze in een recyclingbak die in de winkel van haar baasje stond.

Lees ook  Deze puppy werd zonder tanden gevonden nadat hij als aas was gebruikt voor een luchtgevecht

Te lezen Zo laat een kat zien dat hij dol is op zijn baasje

Hij runt een winkel surfplanken en accessoires. Irino Beach is een populaire plek voor surfers in de omgeving. Velen van hen begonnen Ikuru te imiteren toen ze zagen hoe ze de boel schoon hield. De hond inspireerde ook veel kinderen en hielp het bewustzijn te vergroten van de noodzaak om de kust tegen vervuiling te beschermen.

Het ontroerende verhaal van een hond die het strand van plastic afval schoonmaakte en voor sensatie zorgde!Bron: Instagram vastleggen

Totaal moedig verwijderde Ikura ongeveer 4.000 flessen plastic uit de zee.De hond deed het tot het einde toe, ook al verzwakte haar leeftijd en handicap haar.

Bostonterriër, 13 jaar oud, hij stierf eind september. Een jaar eerder had haar meester vernomen dat ze aan staar leed. De hond verloor geleidelijk haar gezichtsvermogen totdat ze volledig blind was. Ondanks haar blindheid bleef ze flessen verzamelen tijdens haar ochtendrituele wandelingen met Nobuyuki Niiya, waarbij ze vertrouwde op haar reukvermogen.

Lees ook  "Dit mag je niet zien..." - Sklapnimobile

Opvolging is verzekerd

Voordat hij vertrok, zorgde Ikura ervoor dat hij zijn kennis doorgaf aan Uni, zijn jonge vriend van hetzelfde ras.

pic.twitter.com/DAwjA2iKoE

Om video te lezen: twee haaien veroorzaken paniek tijdens een surfkampioenschap

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 5 oktober 2023

Uni keek naar haar grote zus en begon hetzelfde te doen. Tot nu toe heeft de leerling ongeveer vijftig plastic flessen verzameld. Ze treedt resoluut in de voetsporen van Ikura, die het stokje met succes aan haar heeft doorgegeven.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!