Início » Dieren » Het puppy, gered van een leven zonder liefde, kende een doorbraak dankzij vrijwilligers uit het asiel

Het puppy, gered van een leven zonder liefde, kende een doorbraak dankzij vrijwilligers uit het asiel

© De puppy, gered van een leven zonder liefde, beleefde een keerpunt dankzij vrijwilligers uit het asiel

Het enige dat nodig is, is een beetje liefde en genegenheid om het leven van een puppy te veranderen. Denim heeft lang met zichzelf gewerkt, maar sinds hij op de drempel van een liefdevol onderkomen terechtkwam, heeft hij een dramatische metamorfose ondergaan.

Toen Denim het asiel binnenkwam, was hij een beetje verdwaald. Deze puppy bracht inderdaad veel tijd alleen door, verlaten en dwalend door de straten van de stad. Toen hij uiteindelijk werd gevonden en naar een opvangcentrum werd gebracht, waren de verzorgers diepbedroefd toen ze zagen dat hij niets anders was dan vel over botten.chi

Aanvankelijk was Denim verlegen en timide, legt Gillian Kocher, directeur van het asiel, uit. Hij had vaak zijn staart tussen zijn benen en hield er niet van om door deuren of naar buiten te gaan.

Lees ook  Een op het strand achtergelaten hond ziet haar leven op zijn kop staan ​​dankzij een vrijwilliger

Lees de onverwachte ontmoeting van een vrouw met een slang in het toilet: ‘Mijn ergste nachtmerrie’

Nieuw gezicht

Terwijl hij met de vrijwilligers werkte, ontdekte Denim voor het eerst in zijn leven het gevoel geliefd te zijn. Hij kreeg voldoende voedsel en medische zorg voor de verwondingen die hij opliep terwijl hij alleen was. Beetje bij beetje gaf de hond zijn angstige kant op en onthulde zijn zachte persoonlijkheid.

Het puppy, gered van een leven zonder liefde, kende een doorbraak dankzij vrijwilligers uit het asielBron: Instagram vastleggen

“Het is altijd heel verrijkend honden zien veranderen van verlegen naar blij”, vertelt Gillian Kocher enthousiast. En natuurlijk is de fysieke transformatie net zo opmerkelijk: je zou nooit raden dat het dezelfde hond is!
Het puppy, gered van een leven zonder liefde, kende een doorbraak dankzij vrijwilligers uit het asielBron: Instagram vastleggen

Grote verandering

Gelukkig en gezond, Denim speelt graag met de andere puppy’s in het asiel, dus het is soms moeilijk om zijn energie te kanaliseren. Hij staat nu ter adoptie en wacht rustig op de komst van zijn droomfamilie.

Lees ook  Video, vrouw barst in tranen uit als ze de reactie ziet van de hond die ze heeft gered

Gillian is ervan overtuigd dat degene die haar adopteert veel geluk zal hebben. “Hij is nog een puppy en zal wat hulp nodig hebben om thuis te leren leven, maar we weten dat degene die hem adopteert er enorme voldoening uit zal halen”, besluit ze.

pic.twitter.com/XlIpM6OmqX

Lezen: Een nieuw onderzoek onthult de effecten van dieren op je geestelijke gezondheid

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 28 september 2023

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!