Início » Dieren » Het verhaal van de droevigste hond ter wereld

Het verhaal van de droevigste hond ter wereld

Lana is de heldin van dit verhaal. Een verhaal dat in zijn geval zeker goed afloopt, maar dat is niet altijd het geval. Lana is daarom een voorbeeld geworden van het lot van veel honden over de hele wereld: in de steek gelaten, gered, weer in de steek gelaten…

Lana’s leven is vanaf het begin op en neer gegaan, zoals bij veel honden: ze was een slachtoffer van verlating bij de geboorte, weggegooid als afval samen met al haar broers en zussen.

Gelukkig werden ze gered door redders. En dat gold ook voor hun moeder, die veel kansen had om geëuthanaseerd te worden.

Lees Wat betekent kattenliefde en waarom is het een geweldig teken?

De meeste honden werden geadopteerd:

Lees ook  5 dingen die uw kat aan u haat en die u onmiddellijk moet veranderen

Lana en twee van haar broertjes en zusjes gingen naar een asiel. Lana was daarna een beetje verlegen. Dus ze kon niet tegen plotselinge gebaren zoals een kind die zou maken voordat ze geleerd had hoe ze met honden om moest gaan.

Bron:Capture Instagram

Ze is echter altijd aanhankelijk geweest naar iedereen die ze ontmoette. Ze kan goed opschieten met andere honden. Lana werd geadopteerd, maar haar nieuwe familie bracht haar terug naar het asiel!

Na een paar keer schrikken, besloot haar adoptiegezin eigenlijk dat ze een ernstig incident met een van hun jonge kinderen niet wilden riskeren.

Bron:Capture Instagram

Toen maakten ze deze foto: Lana, helemaal depressief, in een heel verdrietig hoekje van het asiel.

Om te lezen Hoe maak je een chihuahua hond gelukkig? Hier zijn de beste tips om een chihuahua gelukkig te maken

Lees ook  Een man redde twee verlaten pitbulls, die ook zijn leven redden

Toen deed Mighty Mutts een dringende oproep: de hond moest daar heel snel weg. Ze was apathisch, ging met niemand om, meer dan verdrietig…. Ze wilde toen niet eens meer wandelen.

Bron:Capture Instagram
En Lana mocht het asiel verlaten:

De hond zit in een pleeggezin, wachtend om eindelijk haar forever home te vinden. Bekijk de drastische verandering in het gezicht en de uitdrukking van deze prachtige hond.

Het is ongelooflijk! Met alle aandacht die haar verhaal heeft gegenereerd, zijn we er zeker van dat ze snel een gelukkig thuis zal vinden. En waar ze rust kan vinden en haar gedragsproblemen kan overwinnen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!