Início » Dieren » Het verhaal van Magnus, een therapiehond die zijn baasje vergezelt naar het ziekenhuis

Het verhaal van Magnus, een therapiehond die zijn baasje vergezelt naar het ziekenhuis

© Het verhaal van Magnus, een therapiehond die zijn meester vergezelt naar het ziekenhuis

Het gezelschap van honden is belangrijk voor het menselijk welzijn. Magnus de hond ligt dan op een ziekenhuisbrancard. Hij verkeert echter in uitstekende gezondheid. Hij is eigenlijk de hondengenoot van Brian Benson die in het ziekenhuis ligt. Brian Benson werd opgenomen in het medisch centrum vanwege pijn op de borst en kortademigheid. Na onderzoek en analyses van zijn lichaam werd besloten hem in het ziekenhuis op te nemen voor een permanent onderzoek.

Magnus is een schattige en vriendelijke zesjarige labrador.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat hij een hond zou worden hulp voor blinden. Maar hij veranderde van carrière. Brian Benson adopteerde hem zelfs als huisdier. Zodra de man de band van Magnus met zijn twee jonge dochters zag, wist hij dat hij voorbestemd was voor iets meer.
Het verhaal van Magnus, een therapiehond die zijn baasje vergezelt naar het ziekenhuisBron: Instagram vastleggen

Lees ook  Hij hoort een wanhopige kreet in het bos en ontdekt het ondenkbare: hij gaat op pad om 2 kittens te redden

Dankzij zijn persoonlijkheid, zijn temperament en dankzij zijn intelligentie werd Magnus een therapiehond. Brian vond een gerenommeerde therapiehondenorganisatie in zijn omgeving en certificeerde en trainde Magnus onmiddellijk tot therapiedierenteam.

Lees Samantha, een verwoeste asielhond, ziet haar leven radicaal veranderen

Een hond is een uitstekende metgezel

Een hartpatiënt deed het verhaal man en vrouw op hun TikTok-kanaal waar ze hun dagelijkse avonturen delen. “Afgelopen weekend ging ik voor controle naar het ziekenhuis omdat ik pijn op de borst had en moeite met ademhalen”, legt de New Yorker uit in zijn bericht. Hij werkt al 29 jaar als kunstenaar en postproductiebegeleider.
Het verhaal van Magnus, een therapiehond die zijn baasje vergezelt naar het ziekenhuisBron: Instagram vastleggen

“Helaas is het heel ernstig en hebben ze ontdekt dat ik een aandoening heb die cardiomyopathie heet.” Dat betekent dus dat mijn hart zwak is en veel harder werkt dan zou moeten. Ik heb geen verstopte slagaders, wat goed nieuws is”, vervolgde hij.

Lees ook  Een ongewenste asielhond ziet zijn leven op zijn kop staan ​​dankzij deze man

pic.twitter.com/sKUAx4dOV4

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 6 oktober 2023

Lees verder, 6 maanden na de adoptie, en bewonder de ongelooflijke transformatie van deze ooit verwaarloosde hond!

De hond is een uitstekende metgezel en zijn gezelschap zorgde ervoor dat zijn baas zich veel beter voelde, hij laat hem niet alleen en geeft hem al zijn liefde, hij is een modelhond!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!