Início » Dieren » Hier is de ongelooflijke transformatie van een mishandelde hond wiens neus werd geamputeerd

Hier is de ongelooflijke transformatie van een mishandelde hond wiens neus werd geamputeerd

© Hier is de ongelooflijke transformatie van een mishandelde hond met een geamputeerde snuit

Angel is een hond die het slachtoffer is geworden van vreselijke mishandeling door voormalige eigenaren en de resultaten zijn hartverscheurend. Zijn mond was inderdaad ernstig gewond, wat goed te zien is. Ze werd zelfs gedeeltelijk geamputeerd! Het geluk was echter aan de kant van dit dier, dat bijna niet de kracht had om op te staan. Uiteindelijk was het de door de vereniging gelanceerde SOS die het leven van deze hond redde. Ontdek het verhaal van onze viervoeter!

Deze vrouwelijke hond heeft vreselijke dingen meegemaakt!

Deze zesjarige hond leed allerlei vormen van mishandeling . Maar het pijnlijkste was toen ze naar het hondenslachthuis werd gestuurd. Bovendien werd ze met geweld en zonder scrupules gevangengenomen. De criminelen grepen haar bij de snuit en lieten littekens achter op haar neus… Wat een gevoel van lijden!

Lees ook  De hond valt in slaap en snurkt, haar gezicht tegen het vensterglas

Gelukkig heeft iemand deze hond in een noodgeval gered! En het waren meer activisten die het deden. Ze controleren echt de plaatsen om alle oneerlijke en wrede activiteiten te stoppen. Die dag namen ze Angel mee in de vrachtwagen met zijn harige vrienden. Stel je alle verwondingen voor die ze opliep voordat ze uit deze hel werd bevrijd.

Lees: Liefdevolle hond troost verweesd veulen van 9 dagen nadat moeder is overleden

Hier is de ongelooflijke transformatie van een mishandelde hond wiens neus werd geamputeerdFacebook vastleggen

Liefdadigheid komt Angel te hulp!

Deze hond had meer geluk dan haar leeftijdsgenoten. Ze verdiende het echt om te profiteren van SOS Dierenleven. Bovendien ging de vereniging naar China en zorgde voor al zijn behoeften. Van voedsel tot medische zorg. De vrijwilligers concentreerden zich echter op zijn iets kritiekere toestand. Volgens hen vereiste ook zijn misvormde mond een zeer dure operatie!

Lees ook  Weespuppies Ontmoet een zwerfhond, wat er gebeurt is verrassend!

Pak, Hollie Cornes trouwde met een hond! Hollie heeft echter ook een campagne genaamd GoFundMe! Dankzij dit project kon de hond profiteren van deze operatie. Maar de grondlegger van de campagne is niet de enige. Internetgebruikers hebben ook bijgedragen aan deze goede daad.
Hier is de ongelooflijke transformatie van een mishandelde hond wiens neus werd geamputeerdFacebook vastleggen

Grote verandering!

Volgens dierenartsen is de operatie min of meer riskant. De hond onderging daarom de eerste operatie in Beijing. Vervolgens vond een tweede operatie plaats in Engeland.

Deze hond, die bijna zijn leven verloor door de ernstige gevolgen van diverse mishandelingen, is nu op weg naar herstel. Uiteindelijk groeide ze uit tot een gelukkig en gezond dier. Bovendien wilde Hollie dat ook dat het vrouwtje zich op haar gemak voelt met je uiterlijk. Ze legde zelfs uit dat Angel het verdient om op zijn viervoeters te lijken. Zijn initiatief wierp uiteindelijk vruchten af.

Lees ook  Van alle hondenrassen is het de meest nobele ter wereld!

Lees waarom u uw hond nooit door een vreemde moet laten aaien

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!