Início » Dieren » Hier is de transformatie van deze hond die 7 jaar in een lab woonde!

Hier is de transformatie van deze hond die 7 jaar in een lab woonde!

Mabel is een vrouwelijke beagle die samen met meer dan 4.000 anderen werd gered. Ze bracht meer dan zeven jaar door met het baren van nesten. Haar nakomelingen werden gebruikt voor testen en onderzoek. Maar het leven gaf haar een tweede kans. Sindsdien is ze blij om te wandelen, naar een restaurant te gaan of gewoon op een speeltje te kauwen. Dit zijn inderdaad activiteiten die normaal lijken voor een huisdier. Maar Mabel heeft nog nooit de kans gehad om ze te ervaren.

De honden die uit het lab werden gered , kwamen terecht bij verschillende dierenwelzijnsorganisaties en asielen.

Deze hond werd opgevangen door People for the Ethical Treatment of Animals (PETA). Ze kreeg een speciale band met Natalie Hawkins, de personeelsdirecteur van de organisatie. Hoewel zij en haar man niet van plan waren om een van de geredde honden te adopteren, won de beagle hun hart.

Lees ook  Een gewonde aap kreeg zijn levensvreugde terug dankzij deze schattige kat

Lees meer Een haarloze beer krijgt een nieuwe vacht nadat hij werd achtergelaten en het is magisch!

Verandering van leven

Mabel de hond kijkt graag uit het raam omdat alles wat ze ziet nieuw voor haar is.

Op 5 augustus was het een jaar geleden dat Hawkins en zijn partner Mabel adopteerden. Om deze verjaardag te vieren, plaatsten ze foto’s van de hond op hun website. Ze is voortdurend verbaasd over hoe het leven buiten het lab is, dat ze kan ontspannen zonder ’s nachts duizenden honden te horen blaffen. Bovendien kan ze nu alle aandacht krijgen die ze zeven jaar lang nodig had. Zde je proměna tohoto psa, který žil sedm let v laboratoři! Bron: Capture Instagram

Toen het teefje aankwam in haar nieuwe thuis, sliep ze een paar dagen alsof ze voor het eerst rust ervaarde. “Ik denk dat dat haar eerste momenten van rust waren.

Lees ook  Deze trein arriveert op volle snelheid, terwijl de lynx bevroren is op de rails, reageert het team onmiddellijk

Zde je proměna tohoto psa, který žil sedm let v laboratoři!Bron: Capture Instagram Gelukkige hond!

Na een lange rust ging de hond naar buiten om een wereld te ontdekken die ze niet kende, ver van haar vorige verblijf. Het zien van de vogels in het park, het voelen van het zand in haar poten en zelfs uit het raam kijken toverde een glimlach op haar gezicht.

Lees meer 5 echt ongewone hondenrassen

“Ze zat en staarde lange tijd uit het raam. En de regen was iets nieuws voor haar,” zei haar baasje. “Ze wist niet hoe ze in bed moest slapen, ze hield van snoepjes. Al deze dingen waren compleet nieuw voor haar.

Zde je proměna tohoto psa, který žil sedm let v laboratoři!Bron.

Mabel’s eigenaar hoopt dat dit verhaal zoveel mogelijk mensen bereikt en mensen bewust maakt van het lijden van dieren in laboratoria die waarschijnlijk nooit het daglicht zullen zien.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!