Início » Dieren » Hier zijn de redenen waarom uw kat graag met u knuffelt

Hier zijn de redenen waarom uw kat graag met u knuffelt

Het is bedtijd en je kat is de eerste die zich in bed nestelt, zelfs als hij de hele dag weg is geweest: dit is waarom hij het doet.

De behoeften van dieren veranderen afhankelijk van hoe mensen ze behandelen. Sommige katten hebben echter de neiging om overdag afstandelijk te zijn. Maar ze haasten zich om te knuffelen als het tijd is om te slapen.

Laten we vooral niet vergeten dat katten wilde dieren zijn die gewend zijn hun territorium te beheersen. Op je spullen zitten is een manier om ruimte te claimen. En hoe hoger hoe beter. Dit is inderdaad de plek waar ze zich in het wild zouden verstoppen. Dit is de reden waarom uw notitieboekje of papieren aantrekkelijker dan het kantoor zelf. U zult merken dat uw kat uw spullen zal markeren door over haar gezicht en poten te wrijven om haar feromonen vrij te laten.

Lees ook  De oudste hond uit het asiel heeft eindelijk zijn thuis gevonden, hij is geadopteerd door een 80-jarige man

Lees Gevaren van sigarettenrook op de longen van honden

Je kat wil warm blijven

Als er een zonnige plek is, zal de kat die vinden. Sterker nog, ze houden ervan om warm te zijn. Daarom zullen ze de dag buiten doorbrengen en genieten van de zonnestralen. Het wordt avond, maar ze hebben een echte make-over nodig, dus kom binnen. Het is zelfs heel comfortabel om erop te liggen en het helpt hem uw lichaamstemperatuur op peil houden. Je bent dus in zekere zin zijn persoonlijke radiator.

Ook het knuffelen op schoot laat zien dat hij comfortabel genoeg is. beveiliging om uw hoede te laten vallen.
Hier zijn de redenen waarom uw kat graag met u knuffeltFacebook vastleggen

Wees cool

Katten slapen 15 uur per dag of meer. Uiteraard zoeken ze daarom naar comfortabele plekken om hun favoriete bezigheid uit te voeren. Of het nu op de bank is of in een wasmand, katten hebben een zachte en comfortabele plek nodig om lekker te knuffelen. Je knieën zijn ook een goede keuze. Ze hebben eigenlijk de perfecte maat en zijn erg warm. Als je er ook nog een zachte deken bij doet, word je meteen de meest comfortabele plek ter wereld.

Lees ook  Onbeproefde geheimen van kraaien, deze zwarte vogels tijdens de winterdagen.

Je geluiden en geuren zijn rustgevend

Als katten op je slapen, zijn de natuurlijke geluiden van je lichaam ongelooflijk rustgevend. Regelmatig ritme het ritme van je hart Maar ook de beweging die je maakt als je in- en uitademt, helpt ze slapen. Ze houden ook van je geur. In feite associëren ze het met u en de zorg, het gezelschap en de bescherming die u hen biedt.

Lees de schattige reactie van een golden retriever-puppy op een glazenwasser op het werk

Een andere reden is de veiligheid. Hoewel katten het grootste deel van de dag slapend doorbrengen, zijn ze in werkelijkheid altijd alert op eventuele bedreigingen en vallen ze niet in een diepe slaap.

Door met hun baasje te slapen, kunnen ze ontspannen en diep slapen, in tegenstelling tot andere dutjes die ze overdag doen.

Lees ook  Deze dove, blinde en zieke hond staat op het punt een levensveranderende ontmoeting te hebben

Als je meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden we je aan onze categorie te bekijken Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!