Início » Dieren » Hij adopteert de oudste hond, ze zijn nu de gelukkigste ter wereld

Hij adopteert de oudste hond, ze zijn nu de gelukkigste ter wereld

Het adopteren van een puppy is ongetwijfeld de grootste daad van liefde die over de hele wereld herhaald zou moeten worden. Maar als we het met een oudere hond doen, is het een onschatbare daad van medeleven.

Kathryn LaRoche voelde zich vreselijk om al die tijd alleen te moeten leven. Nadat haar 20-jarige kat stierf, aarzelde ze om nog een ouder huisdier in haar huis te verwelkomen. Maar tijdens het surfen op de Indy Humane-website kwam ze Sonny de hond tegen en veranderde van gedachten.

Sonny was de oudste hond in het asiel en hij wilde gewoon verliefd worden op iemand

Sonny is een hond van 16 jaar oud die werd gered uit de straten van Indianapolis. En hoewel hij een microchip heeft, zijn alle pogingen om contact op te nemen met zijn baasje mislukt.

Lees ook  Politieagenten hielpen een kat die vastzat in een boom

Lees meer over de levensverwachting en de sleutels tot een lang leven voor uw Bull Terrier

Kathryn werd meteen verliefd op zijn lieve uiterlijk. Nadat ze vermoedde dat haar hoge leeftijd een obstakel zou kunnen zijn voor het vinden van een ander huis, besloot ze hem te ontmoeten.

Hij adopteert de oudste hond, ze zijn nu de gelukkigste ter wereldFacebook vastleggen

“De dagen voorafgaand aan de vergadering zorgde ik ervoor dat ze thuis alles klaar had. Ik wilde dat hij een bed en speelgoed zou krijgen als hij naar mijn huis zou komen.” Kathryn voegde eraan toe.

Eindelijk, toen de dag aanbrak, Kathryn hij ging naar het asiel en ontmoette de oudste bewoner. Vrijwilligers van de opvang namen Sonny mee naar buiten. Dus zodra Kathryn hem zag, wist ze dat ze deze oudere hond mee naar huis zou nemen.

Sterker nog, ze werd meteen verliefd op hem.

Daarom heeft ze de adoptiepapieren ingevuld zonder deze kwijt te raken. “Ik kon zien dat hij een beetje nerveus was over het ontmoeten van nieuwe mensen. Maar hij was zo lief en gemakkelijk in de omgang dat ik wist dat hij perfect bij mij zou passen”, zegt Kathryn. Toen Kathryn met Sonny naar huis terugkeerde, deze schattige hond hij stopte nooit met glimlachen.

Lees ook  Geredde zwerfhond kan niet stoppen met lachen en is nu 'gelukkigste hond ter wereld'

Lees Deze hond huilt van verdriet bij het graf van zijn meester, een hartverscheurend tafereel

Kathryn wist dus meteen dat ze geen fout had gemaakt door hem naar huis te brengen. Bovendien was de reactie van de hond zodra hij in de auto stapte zo onverwacht en ontroerend dat ze huilde. Sterker nog, hij bleef haar likken als dank.
Hij adopteert de oudste hond, ze zijn nu de gelukkigste ter wereldFacebook vastleggen

Ze kon niet geloven dat haar familie haar kon verlaten, ondanks zijn hoge leeftijd was hij zo vriendelijk. Ze was er zeker van dat hij de meest trouwe was en dat ze hem met de ergste ondankbaarheid hadden beloond. Maar op dat moment zwoer ze bij zichzelf dat ze uit alle macht van hem zou houden, dat ze al dit gebrek aan liefde zou goedmaken. Bovendien wilde de hond vanaf de eerste seconde in het nieuwe huis geen stap meer van Kathryn verwijderd zijn.

Lees ook  Waarom gromt de maag van mijn hond veel? Reacties van deskundigen

Uiteindelijk hebben Kathryn en deze hond de loop van hun leven compleet veranderd. Nu zijn ze samen het gelukkigst.

pic.twitter.com/oL1gjgDEds

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 2 april 2023

Om te lezen De kat ontmoet de baby van het gezin, zijn reactie is opgewekt

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!