Início » Dieren » Hij biedt eten aan aan een hongerige wolvin, 2 maanden later arriveren er 3 wolven in het dorp

Hij biedt eten aan aan een hongerige wolvin, 2 maanden later arriveren er 3 wolven in het dorp

© Hij biedt eten aan aan een hongerige wolvin, 2 maanden later arriveren er 3 wolven in het dorp

We weten allemaal dat wilde dieren in de winter zelden voedsel vinden. En juist door de hongersnood worden ze gevaarlijk voor de mensen om hen heen. Maar Stephan ervoer iets ongewoons. Een wolf kwam hem om hulp vragen. En twee maanden later bezocht de roedel de man.

Onverwacht bezoek van een wolvin bij haar thuis

Met de komst van de winter verandert de natuur en wordt het vooral voor wilde dieren lastig. Dat is waarschijnlijk de reden dat de wolvin niet aarzelde om naar het dorp te gaan om voedsel te zoeken. Op een avond belde de boswachter Štěpán ongewone geluiden onder zijn hek . Voor de zekerheid besloot de man te kijken wat er aan de hand was.

En een grote verrassing toen hij tegenover de wolvin stond die keek hongerig en zwak . Stephen begreep onmiddellijk dat de wolvin het dorp had benaderd om iets te eten te zoeken. Aanvankelijk gaf hij het beest met enige tegenzin een stuk vlees.

Lees ook  Een kat bezoekt een buurvrouw die van haar hield en vraagt ​​haar om een ​​verrassende gunst

Lees 5 verrassende weetjes over witte katten, deze mysterieuze wezens

Stephen begreep dat een roofdier als een wolvin mensen alleen zou lastigvallen in geval van overmacht. Een paar dagen lang keerde de wolvin terug naar Štěpán voor een stuk vlees. Vóór deze situatie de dorpelingen waarschuwden de boswachter uit angst om aangevallen te worden.

Maar dat weerhield de boswachter er niet van om het arme wezen te hulp te schieten. Bovendien raakte hij gewend aan haar aanwezigheid. Dat vond hij ook des te meer het beest had honger en meer ze zouden een gevaar worden . Maar na een tijdje stopte de wolvin met het bezoeken van Štěpán.

Twee maanden later verschijnt hij opnieuw in de entourage

Twee maanden na zijn afwezigheid , verschijnt de wolvin weer voor het huis van de boswachter, maar ze was niet alleen. Omdat ze het dorp niet meer bezocht, verveelde de boswachter zich en vroeg zich af wat er had kunnen gebeuren dat ze er niet meer was. En daar heb je het: het antwoord op zijn vraag.

Lees ook  Hij koopt een schattig wit puppy en als hij groter wordt, doet hij een gruwelijke ontdekking

Op een avond, toen hij het niet verwachtte, hoorde hij het brult hem bekend in de tuin van zijn huis. Onmiddellijk ging hij op pad om uit te zoeken wat daar aan de hand was. En er is een grote verrassing. Hij ziet een wolvin vergezeld door twee andere jongere wolven.

Lees Een kitten geboren met een misvormde poot maakte iedereen sprakeloos

Hij biedt eten aan aan een hongerige wolvin, 2 maanden later arriveren er 3 wolven in het dorpBron: Instagram vastleggen

De boswachter begreep meteen waarom de wolvin de hele winter om voedsel in het dorp moest bedelen. Het was niet echt voor haar, het was voor de Cubs. Eigenlijk moest ze de welpen voeren, maar helaas was het bos leeg. En instinctief aarzelde ze niet om zich onder de mensen te begeven.

Tijdens deze ontmoeting staarden drie wolven naar Stephen. We zagen het zonder geluid en bevroren herkenning op basis van hun uiterlijk . De boswachter begreep dat het tijd was voor de roedel om het gebied te verlaten. Ze stond op het punt om naar een andere plek te vertrekken.

Lees ook  Deze poema smeekt de hond om hem te helpen, je raadt nooit waarom!

De wolvin wilde afscheid nemen van haar redder

Štěpán begreep dat de wolf terugkwam om afscheid van hem te nemen, omdat ze zich daarop aan het voorbereiden was de plek verlaten om elders te gaan wonen . Eén ding is zeker: ze zal degene die haar heeft geholpen de welpen te voeren voor altijd dankbaar zijn.

Maar sinds dit onverwachte bezoek hebben de dorpelingen nooit meer wolven in het dorp gezien of gezien. Er kan worden gezegd dat Stephen dat niet deed het is niet slecht om de wolvin te voeren tijdens het winterseizoen.

Lees Kunnen katten en honden lachen? Hier is het antwoord

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!