Início » Dieren » Hij denkt dat hij een schaap langs de kant van de weg aan het redden is, maar ontdekt uiteindelijk dat het een ander dier was.

Hij denkt dat hij een schaap langs de kant van de weg aan het redden is, maar ontdekt uiteindelijk dat het een ander dier was.

Hij denkt dat hij een schaap van de kant van de weg aan het redden is, maar ontdekt dat het een ander dier was.

Veel dieren worden aan hun lot overgelaten en krijgen geen hulp om op eigen kracht uit de situatie te komen. Daarom besloot deze man het dier te helpen waarvan hij dacht dat het een schaap was en vond het alleen midden op de weg.

De man nam het dier mee en liet het achter bij een naburige dierenorganisatie.

Maar toen besefte hij dat hij een grote fout had gemaakt. Het was niet het schaap dat hij op de weg vond.

Stel je voor dat je achter het stuur van je auto zit en opeens zie je een vreemd dier met een witte vacht.

Lees ook  Deze eekhoorn is echt onbevreesd, ongelooflijk!

Lees meer Koopt broccoli bij Aldi en vindt een levende slang in de zak – eng!

De man dacht dat hij een klein schaap alleen had gevonden, aan zijn lot overgelaten. Toen hij echter dichterbij kwam, besefte hij dat het een heel ander dier was. Het was inderdaad een hert, maar helemaal wit.

Hij dacht dat hij een schaap van de kant van de weg aan het redden was, maar ontdekte dat het een ander dier was.Bron: Capture Instagram

De man zei. dat hij eerst dacht dat het een schaap was vanwege zijn kleur.

Het was eigenlijk een albino hert.

Veel herten verliezen het witte deel van hun vacht naarmate ze ouder worden. Het bleek echter dat dit dier haar niet kwijt zou raken omdat het een albino was.

De dierenorganisatie constateerde dat het helemaal niet ongebruikelijk is dat deze herten albino zijn. Het was echter zeer ongebruikelijk dat een moeder haar jongen in de steek liet.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: deze foto onthult je neiging tot perfectionisme

Om te lezen Maak kennis met deze kat die zo dankbaar is om geadopteerd te worden dat hij de hele tijd lacht

Ze konden zien dat de reekalfjes niet ouder waren dan drie maanden. Het was een groot geluk dat hij niet werd overreden. Het beest kreeg de naam Spirit. Met de hulp van vrijwilligers uit het asiel pasten de jongen zich geleidelijk aan aan het leven in het wild.

Hij dacht dat hij een schaap langs de kant van de weg aan het redden was, maar ontdekte dat het een ander dier was.Bron: Capture Instagram binnenkort gratis

Ze zullen hem moeten trainen om met andere herten om te gaan en hem te leren voor zichzelf te foerageren.

Spirit voelt zich thuis in de organisatie, die ook vele herten helpt. Het dier integreert goed na vrijlating. Het blijkt dat er meerdere albino herten in de buurt zijn.

Lees ook  Video: het bewijs dat zelfs een kind het hart van een kat kan stelen

We zijn erg blij dat de man dit dier heeft gevonden en het heeft gered van enig kwaad. Nu duimen we dat hij over een paar maanden terug kan keren naar de natuur en een lang en gelukkig leven kan leiden.

Lees meer Een rouwend paard huilt boven de kist van zijn baasje nadat hij er voor de laatste keer aan heeft gesnuffeld

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!