Início » Dieren » hij droomt van de plek waar hij werd opgesloten en vindt hem

hij droomt van de plek waar hij werd opgesloten en vindt hem

© Hij verliest zijn kat: hij droomt van de plek waar hij opgesloten zat en vindt hem terug

Soms gaan dromen verder dan louter fantasie en worden ze een bron van inspiratie of begeleiding. Dat is het geval met deze kattenliefhebber die in wanhoop verkeerde nadat ze haar trouwe katachtige metgezel “Pelusa” had verloren. Maar Juan slaagde erin dankzij een droom de verblijfplaats van zijn dierbare vriend te ontdekken. We zullen je hieronder alle details van dit ongelooflijke verhaal vertellen.

De kat is verdwaald

Een kattenliefhebber merkte het op de afwezigheid van zijn kat. En de verdwijning ervan veroorzaakte diepe bezorgdheid in het hart van de eigenaar.

Dag na dag zocht de vrouw onvermoeibaar naar “ Scheur » in elke hoek van zijn buurt. Vervolgens hing ze posters op met een foto van de kat en vroeg haar buren of ze sporen hadden gezien. Maar weken gaan voorbij en er is geen teken van haar geliefde metgezel.

Lees ook  Ze kocht een Franse bulldog, maar toen hij groter werd, stond haar een grote verrassing te wachten

Lees 7 dingen waar honden zich aan ergeren die je misschien nog niet weet

Hulp zoeken

Een wanhopige vrouw vroeg om hulp van een lokale dierenzoekgroep. Hij deelde het verhaal van de verdwijning van zijn kat op sociale media in de hoop aanwijzingen te krijgen. Toen nam een ​​vrouw, Ana, contact met haar op om haar te vertellen over een soortgelijke ervaring die zij had.

Ana vertelde hem dat een paar maanden geleden… ze verloor ook haar hond en dat ze midden in haar wanhoop een onthullende droom had die haar liet zien waar haar huisdier was. Door haar instinct te volgen en geleid door de visie van deze droom, slaagde Ana erin haar dier te redden.
Hij verliest zijn kat: hij droomt van de plek waar hij opgesloten zat en vindt hemFacebook vastleggen

Een droom die je ogen zal openen!

Geïnspireerd door Anna’s verhaal, de vrouw besloot deze methode in de praktijk te brengen en vertrouw op de krachten van dromen. Nacht na nacht, voordat ze in slaap viel, herhaalde de vrouw de naam van haar kat in haar gedachten en vroeg hem haar de weg te wijzen om haar verloren kat te vinden.

Lees ook  Deze poema smeekt de hond om hem te helpen, je raadt nooit waarom!

En dan, op een avond waar de maan helder scheen, had de vrouw een opmerkelijke droom. In zijn nachtvisie zag hij zijn kat feitelijk opgesloten in een oude verlaten schuur in een park vlakbij zijn huis. Als ze wakker wordt, is het hart van de vrouw gevuld met hoop. Dus besluit ze haar intuïtie te volgen en haast zich naar het park.

Lees Hoe communiceren katten met hun ogen? Begrijp hun taal

Na de details van haar droom ging de vrouw naar het oude huisje. Met de hulp van een buurman en wat gereedschap slaagden ze erin de deur te openen en toen ontmoetten zijn ogen die van “Plush”. Het was zijn kat, bang maar ongedeerd, eindelijk herenigd met haar baasje.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!