Início » Dieren » Hij filmt zijn kat die hem elke nacht aanstaart, foto’s bekijkt en schokkende ontdekkingen doet.

Hij filmt zijn kat die hem elke nacht aanstaart, foto’s bekijkt en schokkende ontdekkingen doet.

© Hij filmt zijn kat die hem elke avond aanstaart, kijkt naar de foto’s en ontdekt iets schokkends

Een man en zijn kleine gezin besluiten een kat te adopteren om hen gezelschap te houden in hun huis. Sinds deze kat arriveerde, merkte de eigenaar dat ze ’s nachts naar haar staarde. Daarnaast voelde hij zich steeds specialer, dus besloot hij een camera te installeren!

Welkom kat in de familie!

Als groot dierenliefhebber kwam de man op het idee om een ​​huisdier te adopteren. In het begin was het hele gezin blij met een kat in huis. Inderdaad, de kat werd onmiddellijk verwelkomd en beschouwd als een lid van de familie!

Iedereen vond de kat erg leuk, ook al was hij maar een paar dagen in huis. De tijd verstrijkt en de eigenaar van het huisdier begint verdacht gedrag van de ander op te merken. Inderdaad, de kat had elke nacht een ietwat bizarre manie en het was min of meer griezelig!

Lees ook  Een zeer alerte wilde kat wordt geadopteerd en wordt de liefste kat.

Om Coming Home te lezen, gaf zijn 11 maanden oude puppy hem een ​​verrassing die hij niet snel zal vergeten

Hij filmt zijn kat die hem elke nacht aanstaart, foto's bekijkt en schokkende ontdekkingen doet. Bron : Leg Instagram vast

Tijdens het slapen zag de kat er nog goed uit voor de vader van het gezin . Ondanks alles zeiden de eigenaar en zijn vrouw dat het niets belangrijks was. Pas toen de man zich steeds minder op zijn gemak voelde, kwamen de angsten weer naar boven!

De eigenaar van de kat had in het verleden vaak last van astma. Bovendien heeft hij altijd een inhalator bij de hand voor het geval er een crisis zou kunnen terugkeren. De vader van het gezin voelde dat hij elke avond een onaangenaam gevoel begon te krijgen!

Een kat met een nogal vreemd ritueel!

De vader ontkende dat hij allergisch was voor katten. Het was inderdaad vooral ’s nachts dat hij voelde dat hij moeilijk ademde en stikte . Hij voelde zich min of meer op zijn gemak bij contact met zijn kat op andere momenten van de dag!

Lees ook  Lief katje dat opgroeide met een roedel honden leert blaffen

Gedurende meerdere avonden kwamen nachtelijke ademhalingsproblemen steeds vaker voor. De eigenaar wordt ’s nachts vaak wakker en ziet zijn kat naar hem staren . Hij kreeg steeds meer interesse, hij vermoedde een verband tussen het kattenritueel en wat er met hem gebeurde!

Om te lezen Een vrouw adopteert een zielige pitbull en de hond kan niet stoppen met haar te knuffelen

Hij filmt zijn kat die hem elke nacht aanstaart, foto's bekijkt en schokkende ontdekkingen doet. Bron : Leg Instagram vast

Op een avond was het ongemak intens en stond hij op om naar de keuken te gaan voor een slok water. Zoals gewoonlijk was zijn kat daar midden in de nacht naar hem aan het kijken. De eigenaar had genoeg van al deze vreemde verschijnselen, dus besloot hij een camera te installeren!

Als de camera eenmaal in de slaapkamer is geïnstalleerd, laat hij de nacht voorbijgaan. De volgende dag was hij vooral benieuwd wat zijn kat ’s avonds laat uitspookte. Zijn ontdekking was zeer verrassend en het verklaarde ook de verschijnselen die onlangs plaatsvonden!

Lees ook  Elke dag kijkt hun hond naar de muur, stelt een camera op en ontdekt het onvoorstelbare.

Een kat toont zijn genegenheid op een nogal vreemde manier!

In de opname kunnen we de kat zijn gebruikelijke ritueel zien doen. Maar hoe meer de video zich ontwikkelt, hoe meer we merken dat de kat de eigenaar nadert . Laat in de avond zat zijn huisdier heel dicht bij het gezicht van de man!

Hij filmt zijn kat die hem elke nacht aanstaart, foto's bekijkt en schokkende ontdekkingen doet. Bron : Leg Instagram vast

De ademhalingsmoeilijkheden in het verhaal waren toen het gevolg van het feit dat de kat dicht bij zijn gezicht kwam. Soms was het dier zo gehecht aan de persoon dat het erin slaagde zijn ademhaling te belemmeren . We kunnen op zijn minst zeggen dat de kat zijn baasje op een nogal gevaarlijke manier knuffelt!

Om te lezen Deze 5 maanden oude hond raakte in paniek voor een stuk lamsvlees

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!