Início » Dieren » Hij gaat naar de bergen en ontmoet een roedel wolven, de angstaanjagende angst

Hij gaat naar de bergen en ontmoet een roedel wolven, de angstaanjagende angst

Hoewel fascinerend, zijn wilde dieren gevaarlijk. Dus als je er midden in het bos een tegenkomt, kun je niet anders dan bang zijn. Dat is precies wat er met deze jonge dierenarts gebeurde. Terwijl hij door het bos liep, kwam hij oog in oog te staan ​​met een moederbeer. Hij vreesde voor zijn leven. Hier zijn de details!

Beer: Een verrassende ontmoeting!

Kolja heeft al van jongs af aan een grote passie voor dieren. Een carrière in de diergeneeskunde lag dan ook voor de hand. Al snel, vanaf het derde studiejaar, kreeg hij een deeltijdbaan bij de de plaatselijke dierentuin.

De jonge dierenarts is goed van start gegaan. Kort daarna maakte hij echter een verschrikkelijke gebeurtenis mee. Kolya moest voor de stervende wasbeer zorgen, maar hij kon hem niet redden. Vervolgens voelt de man zich schuldig voor deze tragedie. Hij verzonk zelfs in een ernstige depressie .

Lees Hij ziet iets vreemds in de lucht, denkt dat het een UFO is en ontdekt het ondenkbare

Hij gaat het bos in en ontmoet een moederbeer, deze vreselijke angstHij gaat het bos in en ontmoet een moederbeer, deze vreselijke angstInstagram vastleggen

Dagen gaan voorbij, maar het lijkt erop dat Kolya nooit is hersteld van het incident. Zijn familie en collega’s proberen echter met hem te redeneren. Ongetwijfeld zal de dierentuindirecteur dan besluiten hem voor een pauze naar het paviljoen te sturen datcha si dierentuin . Het is een klein huis aan de rand van een natuurgebied. De jongeman accepteert, niet wetende dat hem een ​​interessante ontmoeting met een bruine beer te wachten staat.

Lees ook  Deze stier die zijn hele leven vastgeketend zat, wordt eindelijk vrijgelaten, zijn reactie is verbazingwekkend

Kolja gebruikt de rust van de natuur om de aandacht van de dingen af ​​te leiden. Ondertussen brengt hij zijn professionele leven in evenwicht. Op een ochtend wilde hij gaan wandelen in het bos. Zijn bedoeling is om de omringende fauna en flora te aanschouwen. Toen hij niet meer ver van huis was, hield iets hem tegen. Voor hem stond inderdaad een grote bruine beer . Hij is verrast door zijn ontdekking. Zijn hart bonkte en hij verstijfde op zijn plaats.

Het dier vraagt ​​om hulp

De beer kwam geleidelijk dichterbij. Dus begon de jongeman een paar stappen achteruit te gaan. In de overtuiging dat het voedsel was, gooide de jongeman de appel die hij in zijn hand hield naar het dier. Maar de ander besteedde er geen aandacht aan. Plotseling een kleine Beer hij kwam uit het gras tevoorschijn en begon een appel te pakken.

Lees ook  Hoe zorg je voor je oude kat?

Voor Kolya was de angst totaal. De bruine beer was eigenlijk een vrouwtje. Hij besefte onmiddellijk het gevaar dat hem te wachten stond. In feite heeft een moederbeer de neiging agressief te zijn als het gaat om de bescherming van haar welpen. Dit dier verscheen echter niet geen tekenen van agressie . Integendeel, ze was heel kalm.

Lees 5 tips om je hond te kalmeren tijdens een lange reis

Hij gaat het bos in en ontmoet een moederbeer, deze vreselijke angstHij gaat het bos in en ontmoet een moederbeer, deze vreselijke angstInstagram vastleggen

Toen Kolya besefte dat de beer geen gevaar vormde, maakte hem iets anders zorgen. De lucht van het dier was inderdaad verdrietig, het leek alsof het ergens mee bezig was. Bovendien draaide hij zijn hoofd vaak in één richting. Hij gebaarde dat ze hem moest volgen. Geïntrigeerd door zijn veterinaire instinct, hij besloot hem te volgen .

Vervolgens gingen ze rechtstreeks naar de rivier. In de verte zag hij een grote stapel visnetten op de kust liggen. Niet alleen dat, maar er leek iets van binnen pijnlijk te worstelen, in dit geval a berenjong . Mama Beer wilde dat eigenlijk wel een man redt zijn kind . Dus Kolya snelde hem te hulp.

Lees ook  Eenvoudige manieren om contact op te nemen met een overleden huisdier

Beer: Dankbare dieren

Kolja zal dit buitengewone avontuur nooit vergeten. De volgende ochtend, toen hij wakker werd en dacht dat hij een normale dag had, hij zag mama beer door het raam. Hij was verrast en geschokt haar weer te zien. Maar deze keer kwam ze niet om hulp vragen.

De moederbeer zette inderdaad een kalm gezicht op. Ze stond eigenlijk op haar achterpoten en deed een groet gebaar vriend. Wat betreft zijn welp die hij redde, huilde hij luid. Getuig ongetwijfeld van hem zijn erkenning . Toen gingen ze richting het bos.

Lees het inspirerende verhaal van een hond die niet te stoppen is, zelfs niet verlamd!

L’article Hij gaat naar de bergen en ontmoet een roedel wolven, de angstaanjagende angst est apparu en premier sur map-breclavsko.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!