Início » Dieren » Hij hoort een wanhopige kreet in het bos en ontdekt het ondenkbare: hij gaat op pad om 2 kittens te redden

Hij hoort een wanhopige kreet in het bos en ontdekt het ondenkbare: hij gaat op pad om 2 kittens te redden

© Hij hoort een wanhopige kreet in het bos en ontdekt het ondenkbare: hij gaat op pad om 2 kittens te redden

Het is normaal dat u zich zorgen maakt als u vanuit het bos een hulpkreet hoort. En dat is wat er gebeurde met deze man die twee kittens in nood kwam redden. Een eredaad die hem beroemd maakte op internet. Ontdek de details van dit verhaal!

Kittens: Geschreeuw komt uit het bos

Het was tijdens een van zijn wandelingen in het bos dat een man genaamd Frank iets hoorde abnormale geluiden kom van ver. Onze man komt uit Atlanta, Georgia, een stad in de Verenigde Staten. Het geschreeuw was zo luid dat hij niet weg kon blijven, ook al wist hij nog steeds niet wat het was.

Frank volgde vervolgens het spoor van geschreeuw totdat hij bij de plek kwam waar de geluiden vandaan leken te komen. Hij was toen verrast door zijn ontdekking. Eigenlijk had hij niet verwacht dat hij het zou vinden twee katjes . Bovendien waren ze bedekt met boomhars.

Lees ook  Dit is waarom je kat altijd geaaid wil worden.

Lees Een verlaten hond verrast iedereen met zijn reactie nadat hij is gered

Hij hoort wanhopige kreten in het bos en ontdekt het ondenkbare: hij redt twee levensBron: Instagram vastleggen

De kittens zagen er hulpeloos uit. Ze schreeuwden om hulp terwijl de hars hun vacht tegen de grond drukte. In feite werd deze natuurlijke lijm aan hun vacht bevestigd om ze te maken moeilijke en pijnlijke bewegingen .

Toen hij ze in deze staat zag, haastte Frank zich om ze naar zijn huis te brengen, waar hij voor ze kon zorgen noodzakelijke zorg . En terwijl het geschreeuw van de kittens aanhield en luider werd, begreep Fred dat de situatie urgent was en dat hij niet moest wachten.

Hoe was de redding?

Toen Frank thuiskwam, had hij het goede instinct om een ​​te bellen veterinair vraag om advies. Hij adviseerde daarom om de kittens te wassen in lauw water met een mild schoonmaakmiddel.

Lees ook  Waarom spinnen katten, willen ze iets van hun baasje krijgen?

Het schoonmaken van de kittens moest plaatsvinden in drie stappen . Eerst moest hij water in een kom doen en daar vloeistof aan toevoegen. Vervolgens moest hij de kittens erin dopen, ze voorzichtig wassen zonder ze te wrijven.

Lees Slaapt uw ​​hond ondersteboven? Dit is wat dat betekent

Hij hoort wanhopige kreten in het bos en ontdekt het ondenkbare: hij redt twee levensBron: Instagram vastleggen

De dierenarts adviseerde hem wees zeker katten voordat u ze verwarmt met een warmtelamp of föhn. Na deze test konden de kittens eindelijk een rustige eerste nacht doorbrengen in hun tijdelijke huis.

Katjes hij herstelde heel snel . Een paar dagen later stonden ze zelfs op de been. En dat is te danken aan de behandeling die Frank hen gaf. Hij slaagde er niet in hen alles te geven wat ze nodig hadden om te genezen, of het nu voedsel of andere dingen waren.

Lees ook  Wie is slimmer, katten of honden? Dat is het antwoord van de experts!

Kittens: een nieuw leven voor twee katten

De kittens kenden een moeilijke start. Gelukkig zijn ze er vandaag de dag nog steeds buiten gevaar . Ze zijn momenteel gelukkig en in goede handen.

Bovendien zullen ze bij Frank blijven totdat een familie die hen waardig is hen komt adopteren. En misschien zal hun populariteit helpen, omdat de video veel internetgebruikers heeft bereikt.

pic.twitter.com/hXyXZdypZz

Lees Verlaten voor een jongere hond, deze hond reageert hartverscheurend

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 17 oktober 2023

De vriendelijke daad van deze man is het bewijs dat er nog steeds op sommige mensen kan worden gerekend, vooral in moeilijke tijden als deze. Dit verhaal bewijst ook dat er nog steeds mensen zijn die bereid zijn mensen in nood, vooral dieren, te hulp te komen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!