Início » Dieren » Hij is de grootste hond ter wereld, zijn naam is Gibson.

Hij is de grootste hond ter wereld, zijn naam is Gibson.

In de fascinerende wereld van honden zijn er veel bijzondere exemplaren die een onuitwisbare stempel hebben gedrukt in de geschiedenis. Eén van hen is Gibson. In feite is het de grootste hond ter wereld. Gibson is een Duitse dog die indruk heeft gemaakt op miljoenen mensen over de hele wereld met zijn imposante figuur en unieke charisma.

Een buitengewone hond!

Al op jonge leeftijd merkte zijn baasje Sandy Hall dat deze puppy buitengewone potentie had. Gibson heeft zich in de loop van de tijd niet alleen ontwikkeld tot een uitzonderlijk goed gebouwde hond. Maar hij bleek ook een vriendelijke en zachtaardige hond te zijn.

Maatregelen 107 centimeter (42,2 inch) Gibson werd in 2004 in het Guinness Book of World Records opgenomen als de grootste hond ter wereld, met een gewicht van ongeveer 90 kilogram. De grootte was ongeveer vergelijkbaar met de grootte van een gemiddeld mens.

Lees ook  Deze leeuwin riskeert haar leven om haar welp te redden die van een klif is gevallen

Lees Waarom hebben katten weerhaken op hun tong?

De langste hond ter wereld heet Gibson!Bron: Instagram vastleggen

Ondanks zijn imposante omvang was Gibson altijd vriendelijk en extravert.

Hij werd beroemd dankzij de website en sociale netwerken waar de eigenaar haar verhaal deelde. Op deze platforms konden duizenden mensen deze gigantische hond ontmoeten en meer te weten komen over zijn dagelijks leven.

Gibson werd een ambassadeur voor zijn ras. Het bewijst echt dat Duitse doggen ondanks hun grootte uitstekende metgezellen en huisdieren kunnen zijn. Door zijn vriendelijke karakter en kalme houding beschouwen veel mensen dit ras als een populair huisdier.
De langste hond ter wereld heet Gibson!Bron: Instagram vastleggen

Afgezien van zijn bekendheid op sociale media deze hond is ook verschenen in televisieshows en liefdadigheidsevenementen. Zijn imposante en vriendelijke aanwezigheid wekte altijd bewondering en ontzag op bij iedereen die hem ontmoette.

Lees ook  Hij redt een Pitbull-hond en ontdekt dat hij niet blaft, maar schreeuwt als een velociraptor

Helaas stierf Gibson uiteindelijk aan een zeldzame vorm van voorbeenkanker. Zijn heengaan liet een leegte achter in de harten van iedereen die hem kende en liefhad. Zijn nalatenschap leeft echter tot op de dag van vandaag voort. Het inspireert mensen om dieren te waarderen en lief te hebben, ongeacht hun grootte of ras.

Lees Foto’s van deze onwaarschijnlijke vriendschap tussen een beer en een wolf ontroeren de hele wereld

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!