Início » Dieren » Hij koopt broccoli bij Aldi en vindt een levende slang in de zak – horror!

Hij koopt broccoli bij Aldi en vindt een levende slang in de zak – horror!

Hij koopt broccoli bij Aldi en vindt een levende slang in de zak – horror!

Deze man kon zijn ogen niet geloven toen hij de zak verse broccoli opendeed die hij net bij de Aldi had gekocht. Soms vind je in een zak verse sla een dode fruitvlieg of andere parasieten. Maar wat deze klant ontdekte tijdens het winkelen overtrof alle verwachtingen. Hij vond een levende slang in de zak. Ontdek wat er echt is gebeurd!

Snake: een angstaanjagende ontdekking!

Neville Linton is een 63-jarige man uit Dudley, Engeland. Hij deed boodschappen bij de Aldi. Maar het laatste item dat hij in de winkel kocht, was een wezen verbergen dat daar niet hoorde te zijn. .

Het is drie dagen geleden dat Neville Linton broccoli kocht bij de Aldi. Vervolgens zette hij de groenten in de koelkast. Toen hij echter op het punt stond het eten klaar te maken, schrok hij volledig van wat hij binnen zag.

Lees ook  Het asiel verkleedde oudere honden als oudere mensen en organiseerde een grappige fotoshoot

Lees Ontmoet deze kat, hij is zo dankbaar dat hij geadopteerd is dat hij altijd lacht

Koopt broccoli bij Aldi en vindt een levende slang in de zak - eng!Bron: Capture Instagram

De man zag met name een wezen dat helemaal niet klein was en zich bij een stengel verstopte. Te groot om een rups te zijn, Marcel’s zus. concludeerde ze. dat het een slang is. Ze had geen idee dat het een slang was.

Om het antwoord te achterhalen, besloot het duo de betreffende broccoli terug te brengen naar Aldi. Marcel gaf toe dat hij doodsbang was voor slangen, slangen of anderszins. Daarom was het een echte opluchting dat een lid van zijn familie hem te hulp kwam.

Een onschuldige slang, maar toch gevaarlijk!

Dat was behoorlijk eng. Ik ben niet goed met slangen, vertrouwde hij me toe. De vader en grootvader gaven toe dat hij geluk had dat hij geen broccoli in de keuken had gezet. Het zou gevaarlijk zijn als de slang het huis binnen zou ontsnappen.

Lees ook  Hoe maak je een Chihuahua gelukkig? Hier zijn de beste tips

Hij koopt broccoli bij de Aldi en vindt een levende slang in de zak, eng!Bron: Capture Instagram

Aanvankelijk geloofden Aldi-medewerkers niet in Neville’s ontdekking . Ze veranderden echter al snel van gedachten en werden bang bij het zien van de slang. De slang werd vervolgens naar Dudley Zoo gebracht.

Lees meer Hij denkt dat hij een schaap aan de kant van de weg aan het redden is, maar ontdekt dat het een ander dier was.

De pitadder is een slangensoort die vrij algemeen voorkomt in Zuidwest-Europa, Portugal en Spanje. Het wordt ook gevonden in het zuiden van Frankrijk en in sommige delen van Italië. Dit reptiel is niet giftig, maar kan soms wel giftig worden. gewelddadig wanneer hij zich in gevaar voelt.

De vuurslang kan een vieze geur verspreiden, maar hij kan ook een mens bijten . Ter compensatie bood Aldi Neville een vergoeding aan. Marcel vond echter dat dit niet genoeg was om de geleden schade te dekken.

Lees ook  Waarom graven honden? Ontdek alle redenen

Snake: Onvoldoende compensatie!

Neville lobbyde vervolgens bij Aldi om meer te krijgen. Ze heeft drie kinderen om voor te zorgen, een gehandicapte zoon en een tengere schoonmoeder. De man geloofde naar verluidt dat de slang meer ernstige schade had kunnen aanrichten als hij ontsnapte. Dat is gewoon niet genoeg, voegde hij eraan toe.

Hij ging verder met te zeggen dat hij een fobie voor slangen heeft. Daarom had de aanwezigheid van een slang in zijn huis een emotionele impact op hem. Een vertegenwoordiger van Aldi garandeerde daarom dat de winkel het incident momenteel onderzoekt. Tegelijkertijd gaf ze toe dat ze permanente maatregelen had genomen om te voorkomen dat een soortgelijk probleem zich opnieuw zou voordoen.

Lees meer Een rouwend paard huilt boven de kist van zijn baasje nadat hij er voor de laatste keer aan heeft gesnuffeld

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!