Início » Dieren » Hij koopt een schattig wit puppy en als hij groter wordt, doet hij een gruwelijke ontdekking

Hij koopt een schattig wit puppy en als hij groter wordt, doet hij een gruwelijke ontdekking

© Hij koopt een schattig wit puppy, maar als hij groter wordt, doet hij een angstaanjagende ontdekking

Als u een dier wilt adopteren, kunt u dit doen bij een asiel of kopen bij een dierenwinkel. In beide gevallen kun je soms een fout maken. Soms denk je erover om een ​​bepaald hondenras te kopen, maar kom je uiteindelijk oog in oog te staan ​​met een ander ras. Dat is wat er gebeurde met dit kleine meisje dat hij shockeerde. Ontdek het verhaal van deze witte puppy!

Puppy: Adopteer een Pomeranian Siptz

De meeste kleine meisjes zijn dol op knuffels. Ouders geven ze zelfs vaak als huisdier aan hun kinderen. Met dat in gedachten wilde het kleine meisje vorig jaar hebben pup . Dus besloot ze er een paar bij de dierenwinkel te kopen.

Het kleine meisje raakte in de ban en kleine witte pup . Volgens de verkoper was het een Pommeren. Deze laatste is een klein hondenras. Het behoort tot een soort die over het algemeen geen tekenen van veroudering vertoont.

Lees ook  Felix, een schattig zwart katje, zoekt na 20 mislukte pogingen een gezin

Te lezen Hij verliest zijn kat: hij droomt van de plek waar hij opgesloten zat en vindt hem

Hij koopt een schattig wit puppy en als hij groter wordt, doet hij een gruwelijke ontdekkingFacebook vastleggen

De Pomeranian Spitz is gemakkelijk herkenbaar aan zijn uiterlijk mooie jas . In feite heeft dit hondenras een bijzonder donzige en rechtgetrokken vacht. Zijn vacht is over het algemeen erg rijk. Dit betekent dat ze vaak worden vergeleken met teddyberen of kleine knuffels.

In eerste instantie zag de pup er heel gewoon uit. Hij at zoals elke andere hond. Zijn familie gaf hem fruit, kipfilets en ander hondenvoer. Maar na drie maanden begon hij vreemd doen en de kleine had het helemaal niet verwacht.

Een hond als geen ander

De puppy begon meer trek te krijgen in rauw vlees en hield ervan andere dieren te achtervolgen. Bovendien was hij bijzonder eigenzinnig en hij blafte nooit . Aanvankelijk was er geen reden tot bezorgdheid. De verdenkingen begonnen echter te groeien toen de hond opgroeide en zijn uiterlijk begon te veranderen.

Lees ook  Er arriveerde een hond in nood bij het asiel, hij zag eruit als een standbeeld, maar hij redde zichzelf!

Zijn snuit is inderdaad abnormaal lang en zijn oren worden steeds spitser. Bovendien werd het lichaam van de puppy langer en werd zijn vacht dikker. Ook leek zijn staart steeds minder op een staart een gewone hond . Sterker nog, het was uitgebreider en uitgebreider.

Lees 7 dingen waar honden zich aan ergeren die je misschien nog niet weet

Hij koopt een schattig wit puppy en als hij groter wordt, doet hij een gruwelijke ontdekkingFacebook vastleggen

En toen het kleine meisje met haar puppy ging wandelen, leken de andere honden bang voor hem te zijn. Ze kwamen opdagen vreselijk . Sommigen gromden naar hem, terwijl anderen van hem wegrenden en zich probeerden te verstoppen. De eigenaar vraagt ​​zich uiteindelijk af of de dierenhandelaar haar heeft bedrogen.

Dit alles duurde ongeveer een jaar. Vervolgens begon de eigenaar van de puppy te zoeken naar de reden voor het gedrag van haar hond. Uiteindelijk besloot ze hem mee te nemen naar de dierentuin. Ze overlegde ter plekke met deskundigen. Zo kwam ze erachter dat haar puppy, waarvan ze dacht dat het een Pomeranian was, dat niet was. Het was eigenlijk een heel zeldzaam wild dier: het was “één poolvos “, ook wel genoemd witte hond of rode vos .

Lees ook  Deze hond, die zeven jaar in een kooi heeft opgesloten, ontdekt eindelijk de liefde en het echte leven

Pup: Behoort tot de dierentuin

Omdat het geen huisdier was, moest het kleine meisje er vanaf. In feite is deze soort niet aangepast aan het gezinsleven zoals honden. Dus ze moest wel in de dierentuin achterlaten in handen van deskundigen.

Bovendien werd, naarmate de witte pup groter werd, zijn wilde kant wakker. Zijn jachtinstinct werd versterkt, wat gebeurde zeer gevaarlijk , zowel voor zijn geliefde als voor de samenleving. Dierentuinfunctionarissen hebben haar echter toegestaan ​​haar metgezel zo vaak te bezoeken als ze wil.

Lees Deze hond hielp een voortvluchtige moordenaar tegenhouden en werd over de hele wereld geëerd

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!