Início » Dieren » Hij lastert met zijn stervende kind, de reactie van hun kat is bezorgd

Hij lastert met zijn stervende kind, de reactie van hun kat is bezorgd

© Terwijl ze afscheid nemen van hun stervende baby, is de reactie van hun hond overweldigend

Afscheid nemen van een dierbare is altijd moeilijk. Maar het wordt steeds verontrustender als het om het kind van hemzelf gaat. Nora stierf op 5-jarige leeftijd na een ernstige ziekte. Maar het meest onverwachte was de reactie van de twee honden die zijn ouders adopteerden.

Honden: een vroege dood!

Meisje Nora verliet deze modus de vijfde maand alleen. Ze ligt sinds mei 2016 in coma na haar probleem met haar zenuwstelsel . Tegelijkertijd was ze nog steeds 4 maanden oud! Vanaf die dag heeft ze haar ouders en haar schattige honden nooit meer gezien.

Dit ongelukkige kind had twee dierlijke broers. Het zijn twee honden genaamd Chagrijnig en Gracie. Deze laatste waren al aanwezig bij de geboorte van het kind. En toen waren ze blij dat ze een menselijke zuster hadden. Het kan gezegd worden dat deze honden erg gehecht waren aan Nora en dit elke dag lieten zien.

Lees ook  Ze adopteren een Jack Russell-pup uit het asiel, 24 uur later gebeurt het ondenkbare

Lees Een ontroerende brief van een hond die naar de hemel ging en aan zijn meester schrijft

Helaas, dit kleine meisje Jan en Maria Hall hij moest naar een betere wereld. Dus over 5 maanden Nora is stervende en daarom laat ze haar twee schattige honden achter. Een heel triest verhaal voor de ouders die hun dochtertje vroegtijdig zagen vertrekken. Vooral omdat het meisje een maand in coma lag.

Ouders, net als honden, ze waren boos! John en Mary wisten ongetwijfeld dat hun kind na de coma bijna hopeloos was. Afscheid nemen van een dierbare is echter altijd verwoestend, vooral als het ons eigen kind is. En het is nog erger als we weten dat het kind geen gelukkige jeugd heeft gehad.
Hun hond neemt afscheid van hun stervende baby en reageert radeloosHun hond neemt afscheid van hun stervende baby en reageert radeloosFacebook vastleggen

Onverwachte dierlijke reactie

Nadat de dood van het kind was aangekondigd, gingen de ouders en de honden op zoek naar haar. Ze zouden daar afscheid nemen en hun kind voor de laatste keer zien. Echter, reacties van deze dieren op dat moment was het hoogst onverwacht.

Lees ook  Dit is waarom je nooit een vreemde je hond moet laten aaien

Beide honden begrepen dat hun zusje nooit meer terug zou komen. Maar ze wilden niet bij haar wegkomen! Ze gingen dus naar het bed waar het lichaam lag en bleven een hele tijd naast het kleine meisje liggen. Het gebaar was zo ontroerend dat het ziekenhuispersoneel het uiteindelijk accepteerde het bed opmaken op verzoek van de ouders.

Lees Zijn kat staart de hele nacht naar hem, installeert een camera en onthult eindelijk de reden

Onder de voeten van het kleine meisje konden de twee honden rustig afscheid nemen. Een realiteit die het personeel van dit ziekenhuis nooit zal vergeten. Gebruik het de aanwezigheid van honden ook de ouders namen vredig afscheid.

John en Mary wilden de herinneringen aan dit moment bewaren. Daarom filmden ze de verbluffende reactie van deze twee honden. De emotie was echter te sterk, zo vonden zij deelt deze video’s op sociale netwerken.

Lees ook  Een beer hindert de toeristen en slaat hun tent aan stukken

Honden: eindeloze liefde!

Je kunt zeggen dat haar familie echt van het kleine meisje hield. Of het nu de ouders of de honden waren, iedereen was er voor Nora tot aan haar dood. Trouwens, zijn ouders vertelden het hem zing een liedje bij hun laatste afscheid, zoals ze het publiek vertelden.

Deze twee honden zijn intelligent en begripvol. Ze wilden Nora met rust laten naast zijn familie. Ze konden natuurlijk nog niet samen in de tuin spelen. Ze hadden echter al een grote genegenheid voor hun menselijke zuster.

pic.twitter.com/WDjqjUL6Ym

Lezen: Dit is de reden waarom je kat je altijd en overal volgt

— nelimar (@nelimar165) 26 juli 2023

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!