Início » Dieren » Hij legt een schokkende ontmoeting vast met een beer die hem achtervolgt, de beelden gaan de wereld rond

Hij legt een schokkende ontmoeting vast met een beer die hem achtervolgt, de beelden gaan de wereld rond

© Hij legt een schokkende ontmoeting vast met een beer die hem achtervolgt, de beelden zijn viraal gegaan

Er zijn bepaalde aanbevelingen waarmee u rekening moet houden als u een beer tegenkomt. Maar voor camera’s die in bossen zijn geïnstalleerd, is dit bijna nieuwigheid.

Een merkwaardig feit doet de wereld echter opschudden. De beroemde fotograaf Curtis Matwishyn ontmoette hem daadwerkelijk tijdens een van zijn expedities. Dit is een van deze alleseters nabij het Waskesiu-meer, gelegen in Canada. Daar gedroeg het dier zich, door de persoon beschreven, als enigszins atypisch.

Hij heeft een schokkende ontmoeting met een beer die hem achtervolgt. De foto’s vlogen vervolgens de wereld rond

Het was een zwarte beer die hem enorm verraste toen hij hem zag. . Maar wat zijn aandacht trok, was dat terwijl hij foto’s maakte, het zoogdier hem begon te achtervolgen. “Hij zag mij, en normaal gesproken ben ik eraan gewend dat dit soort beren in paniek raken als ze mij zien, maar deze gedroeg zich heel vreemd,” zei Curtis.

Lees ook  ontroerend verhaal van Félix, een hond op zoek naar hoop en liefde

Lees Deze hond werd verschillende keren afgewezen vanwege zijn uiterlijk totdat een vrouw hem uiteindelijk adopteerde!

Een man legt een schokkende ontmoeting vast met een beer die hem achtervolgt. De beelden zijn over de hele wereld viraal gegaanBron: Instagram vastleggen

Zoals op de afbeeldingen te zien is, begint het dier hem te achtervolgen en begint het individu zich terug te trekken, met een afweermiddel in de hand voor het geval van een mogelijke beeraanval.

‘Het is waarschijnlijk dat iemand ze voerden de beer, opzettelijk of met voedsel dat onbeheerd werd achtergelaten”, zegt de fotograaf, die er even later ook in slaagde het dier zonder problemen in een boom te zien klimmen.

De heer Matwishyn riep mensen op om de beren niet te voeren, omdat ze in de toekomst ongelukken zouden kunnen veroorzaken.

Ze geven veel aanbevelingen in het geval van een ontmoeting met een beer. Iets waar natuurcameramannen aan gewend zijn geraakt, zo lijkt het.

Lees ook  Hier is het mooiste hondenras ter wereld

pic.twitter.com/KyaEeRIjxh

Lees Energieke blinde hond maakt zijn metgezellen bang, maar vindt een vriend voor het leven!

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 24 september 2023

Het was een zwarte beer, een beer die iets kleiner was dan een grizzlybeer. Toen hij hem zag, probeerde hij hem “van grote afstand” te fotograferen toen hij zich bewust werd van zijn aanwezigheid en hem begon te volgen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!