Início » Dieren » Hij loopt voorbij en vindt een stapel vodden op de vloer; hij komt dichterbij en ontdekt het verschrikkelijke!

Hij loopt voorbij en vindt een stapel vodden op de vloer; hij komt dichterbij en ontdekt het verschrikkelijke!

© Hij loopt langs en vindt een stapel vodden op de vloer; hij komt dichterbij en ontdekt het verschrikkelijke!

De nieuwsgierige voetganger doet zoals gewoonlijk. Hij loopt door het park als hij een stapel vodden op de grond ziet liggen. Als ze hem benadert, doet ze een gruwelijke ontdekking. Hij vond feitelijk een zwerfhond in een zeer slechte toestand die zijn hulp nodig had!

Rags: een schokkende ontdekking!

Deze toeschouwer was verrast toen hij een hond zag die op een stapel vodden leek. Hij had helemaal niet verwacht dat ze dat zou doen ontdekking Dus. Maar toen hij het dier zag, besloot hij meteen om het naar het asiel te brengen.

Hij koos daarom voor het RSPCA-asiel en vertrouwde de hond toe aan de functionarissen van de vereniging. Zodra ze het dier verwelkomden, beseften ze met moeite dat het inderdaad een hond was. Daarom was hij degene die het ontdekte geschokt .

Lees ook  Wat betekent kattendepressie en hoe reageer je?

Om te lezen Adopteert een kat die 20 jaar oud is, had nooit gedacht wat er daarna zou gebeuren

Furball was dat echt onherkenbaar . Het was voor de vrijwilligers moeilijk om zijn hoofd van zijn achterpoten te onderscheiden. Vervolgens hebben ze het dier een naam gegeven Morris .

Een omstander die de hond als een stapel vodden meenam, legde getuigenis af op de website van The Dodo. Op het perron vertelt een voetganger dat de hond langs het kanaal was. Ontdekking dat hij niet snel zal vergeten.

Trieste toestand!

Aanvankelijk dacht de toeschouwer dat hij alleen maar een stapel oude vodden nodig had die op een bank lag. Maar toen hij dichterbij kwam, kreeg hij de schrik van zijn leven toen hij begon te bewegen. Het was eigenlijk heel pijn doen .

Lees ook  Een hond ontmoet een door zijn eigenaar geadopteerd puppy en de twee worden onafscheidelijk.

Wat de man voor een stapel vodden hield, was eigenlijk een hond. De laatste was erg misselijkmakend . Het bleek dat hij aan één oog blind was geworden en aan het andere oog staar had.

Lezen Hun buurman vertelt over de dood van hun hond, een jaar later ontdekken ze het onvoorstelbare

Hij loopt voorbij en vindt een stapel vodden op de vloer;  hij komt dichterbij en ontdekt het verschrikkelijke!Bron: Instagram vastleggen

De dierenartsen van het asiel zorgden voor de honden! Helaas konden de ambulancepersoneel het zicht van de hond niet redden. Maar naast deze ongelukkige handicap was het de vacht van het dier catastrofaal .

Zijn vacht was erg slordig en belette hem goed te bewegen. Daarom zag een toeschouwer het aan voor een stapel vodden in het park. Toen de hond bij het asiel aankwam, woog hij alleen maar 1,3kg .

Rags: Happy-end!

De hond, die eruitzag als een stapel vodden, kreeg een behoorlijke knipbeurt. Het personeel van het opvangcentrum heeft hem geschoren en gewassen. Het dier voelde zich vervolgens iets veiliger en comfortabeler. Volgens Ryan King, badmeesterinspecteur bij de RSPCA, werkte de haarbal een indrukwekkende transformatie .

Lees ook  Deze hond vraagt ​​om hulp om zijn broer te redden die in een gat is gevallen

Hij loopt voorbij en vindt een stapel vodden op de vloer;  hij komt dichterbij en ontdekt het verschrikkelijke!Bron: Instagram vastleggen

Hij moest enkele maanden in een opvangcentrum doorbrengen voordat hij klaar was voor adoptie. En het goede nieuws is dat het niet lang duurde om hem te vinden nieuw liefdevol huis . Josephine Newhall, zijn nieuwe eigenaar, wist vanaf het begin dat hij blind was. Maar dat weerhield hem er niet van het dier te verwelkomen dat op een stapel vodden leek.

Lees Dit fokkerskoppel brengt een puppy naar het asiel, de reden waarom reddingswerkers woedend zijn

Hij loopt voorbij en vindt een stapel vodden op de vloer;  hij komt dichterbij en ontdekt het verschrikkelijke!Bron: Instagram vastleggen

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!