Início » Dieren » Hij maakt een wandeling naar de rivier en vindt een afgesloten nis – een angstaanjagende ontdekking!

Hij maakt een wandeling naar de rivier en vindt een afgesloten nis – een angstaanjagende ontdekking!

Ze loopt langs de rivier en vindt een afgesloten nis, haar ontdekking is gruwelijk!

Feleciana Ramirez dwaalde langs de rivier toen ze een onverwachte ontdekking deed. Ze zag ter plaatse een verdachte houten kist. Uit nieuwsgierigheid benaderde ze haar om wat antwoorden te krijgen! Toen merkte ze dat er iets in de doos was verzegeld. Toen ze zag wat erin zat, was ze stomverbaasd!

Niche : Een onverwachte ontdekking!

Feleciana Ramirez is een jonge vrouw uit Oklahoma City. Afgelopen december liep ze in de buurt van een rivier in haar stad toen een nis haar aandacht trok. . Het was gemaakt van hout en verzegeld, en stond hem in de weg.

De jonge vrouw besefte meteen dat er iets in de alkoof zat. En dat is precies wat onze collega “People” meldde! Volgens hen besloot Feliciana Ramirez te kijken. wat erin verborgen zit .

Lees ook  Pythonslang verliest voedsel aan stelende hyena, verrassende video

Lees meer De echte redenen waarom katten bepaalde mensen verkiezen boven anderen

Dus kreeg ze een bijl om de schuur af te breken. Toen zag ze Diego, de hond die erin opgesloten zat. Het was verbazingwekkend genoeg om het dier binnen te zien, maar het feit dat het nog leefde , was nog groter.

Bovendien bewoog de hond niet eens en staarde alleen maar naar de jonge vrouw in de schuur. Feleciana gaf Pitbull onmiddellijk over aan de OKC Animal Shelter. Diego werd vervolgens naar de Mutt Misfits Animal Rescue Society gebracht.

De weg naar herstel!

Mutt Misfits Animal Rescue Society zorgde ervoor dat de hond alle zorg kreeg die hij nodig had. Diego was niet op zijn best , hij zat onder de littekens en verwondingen. Bovendien was de kynoloog ook erg mager.

Lees ook  Hij is de grootste hond ter wereld, zijn naam is Gibson.

De hond moest verschillende keren proberen te ontsnappen voordat hij het opgaf en kalm bleef in de kennel. Overal bij de ingang van het hol zaten krassen. Het is duidelijk dat het dier zowel fysiek als emotioneel leed .

Lezen Likt uw kat graag aan uw vacht? Ontdek de verrassende redenen

Diégo zat waarschijnlijk langer vast in de schuur dan iemand zich had kunnen voorstellen. Zijn ongeluk eindigde echter toen Feleciana hem ontdekte. Later werden Kayla Wise, de nieuwe eigenaar, en Diego de hond verwelkomd .

Hij maakt een wandeling naar de rivier en vindt een afgesloten hut. Haar ontdekking is huiveringwekkend!Bron: Capture Instagram

Hij zorgde ervoor dat Diego herstelde . Binnen een paar weken was de hond ongeveer tien kilo aangekomen. Bovendien was zijn herstel niet moeilijk omdat hij altijd zachtaardig en vriendelijk was. Ze ging wandelen naar de rivier en vond een afgesloten schuur, haar ontdekking was schokkend! Bron: Capture Instagram

Niche: een nieuwe stap om te nemen!

Volledig genezen, kan Diego eindelijk een nieuw leven beginnen, wat niets anders is dan adoptie . Zijn redder was een van de mensen die hem vanwege hun bijzondere ontmoeting in huis wilden nemen. Hun wegen kruisten elkaar uiteindelijk weer en werden nooit meer gescheiden. Als de jonge vrouw hem niet in het asiel had ontdekt, had het lot van de hond anders kunnen zijn.

Lees ook  Bejaarde, zieke en mishandelde hond woont 10 jaar in een asiel, zijn leven staat op zijn kop

Hij maakt een wandeling naar de rivier en vindt een afgesloten hut - zijn ontdekking is gruwelijk!Bron: Capture Instagram

Diego kan zich nu echter verheugen omdat hij een nieuw liefdevol thuis heeft weten te vinden. Het verhaal van de kennel ligt nu achter hem. De hond hoeft zich nergens meer zorgen over te maken, want alles komt goed voor hem. Allemaal dankzij de hulp van zijn weldoener!

Lees Hij vindt een pitbullhond vastgebonden aan een boom en een heel vreemde brief ernaast.

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden we u aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!