Início » Zvířata » Hij neemt zijn hond om een vreselijke reden mee naar de dierenarts en het personeel walgt van zijn verzoek.

Hij neemt zijn hond om een vreselijke reden mee naar de dierenarts en het personeel walgt van zijn verzoek.

© Hij neemt zijn hond mee naar de dierenarts om een vreselijke reden, zijn verzoek wordt gefrustreerd door het personeel

Als je naar de dierenarts gaat, wil je meestal je huisdier behandelen. De man waarover we je in dit artikel vertellen, ging erheen om een verrassend verzoek voor zijn hond in te dienen. De reden voor zijn verzoek was nog verrassender en schokte veel mensen!

De voormalige eigenaar van de hond deed het verzoek aan de dierenarts!

Markus is een leuke hond vol vreugde die graag met iedereen speelt. Hij is een dier dat gemakkelijk vrienden maakt. Tenminste, dat is wat hondenliefhebbers waarschijnlijk zouden zeggen als ze deze hond zien!

Veel mensen dromen ervan om een hond als Markus te hebben. Markus woont momenteel bij Lucie Holmes, oprichter van Lucie’s Animal Rescue. Maar voordat hij bij haar thuis kwam, had deze beroemde hond een ander baasje!

Lees ook  Deze hond lag vredig te slapen toen hij werd aangevallen door een coyote.

Lees meer Dit goedkope accessoire is perfect om je huisdier koel te houden tijdens een hittegolf

Lucie Holmes is eigenlijk niet de eerste persoon die deze hond adopteerde. Markus woonde samen met een man en je zou denken dat alles goed was tussen hen. Maar deze man is niet blij met het gedrag van zijn huisdier!

Vezme svého psa k veterináři z otřesného důvodu, jeho žádost znechutí personál.Bron.

Er waren geen grote problemen tussen Makus en zijn vorige eigenaar, maar hij nam een extreme beslissing . Hij bezocht een dierenarts en vroeg om euthanasie van zijn hond. Natuurlijk was iedereen die zijn verzoek hoorde geschokt, aangezien de hond in goede gezondheid verkeert!

Hij vroeg om euthanasie voor een zeer verrassende reden!

Volgens zijn voormalige eigenaar Markus blafte hij veel . In feite deed de hond dit heel vaak, vooral als er fietsen voor hem langs reden. Dus ging hij naar de dierenarts en vroeg om euthanasie!

Lees ook  Haar kat wil helemaal niet slapen, dus volgt ze hem en doet een vreselijke ontdekking.

Blaffen is echter heel normaal gedrag, normaal hondengedrag . Het is een manier voor hem om te communiceren en zich te uiten. Het is waar dat Markus het misschien te vaak doet, maar dat is geen reden om hem te euthanaseren!

Lees meer De beste tips van de dierenarts om uw hond te beschermen tegen gevaar op het strand

Deze hond is amper 2 jaar oud . Zoals je kunt zien, heeft Markus nog vele goede jaren voor zich. Als dit een hond was die aan het einde van zijn leven was en erg leed, zou de gedachte aan euthanasie acceptabel zijn!

Blijkbaar was de dierenarts het niet eens met het verzoek van Markus’ voormalige eigenaar. In plaats daarvan belde hij Lucy Holmes zo snel mogelijk en vertelde haar het verhaal en het vreemde verzoek. Ze reageerde blijkbaar snel en besloot de hond te houden !

Lees ook  Wilde honden nemen wraak op een luipaard dat een van hun welpen had gevangen

Een hond die een goed leven heeft bij Lucia!

Met Markus verwelkomt het grote gezin van Lucie Holmes nog een hond. Het is de moeite waard om te vermelden dat ze er al een heeft. 9 honden in haar huis. Het is ook vermeldenswaard dat deze vrouw die het asiel heeft opgericht momenteel moeder is van 3 kinderen!

Ondanks alles aarzelde ze niet om Marcus tijdelijk te adopteren. Blaffen is een normale handeling voor een hond, dus je hoeft het niet te voorkomen. Sterker nog, je moet hem gewoon goed trainen zodat hij het niet zomaar bij iedereen doet!

Lees Mariniers gaan overboord als ze ontdekken wat er in het water zit

Om meer van dit soort artikelen te lezen, raden we je aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!