Início » Dieren » Hij observeert drie katten die voortdurend de koelkast bewaken en ontdekt dan de echte oorzaak

Hij observeert drie katten die voortdurend de koelkast bewaken en ontdekt dan de echte oorzaak

© Hij ziet 2 honden die weigeren weg te gaan van het hek en ontdekt dan de echte reden

Met onze viervoeters vervelen wij ons nooit. Het zijn interessante dieren die altijd iets vinden om ons aan het lachen te maken en onze aandacht te trekken. In een YouTube-video plakken twee honden aan een hek. De honden wilden niet weggaan. Een man, geïntrigeerd door dit gedrag, probeert de details te begrijpen.

Honden: Twee honden klampen zich vast aan een hek

Op een dag loopt er, net als iedere andere, een man door het gangpad. Hij loopt de hele straat door, maar na een paar stappen merkt hij in de verte iets vreemds op. In het bijzonder ziet hij twee honden vlakbij het hek thuis.

De man gaat rechtdoor verder. Maar als hij wat dichterbij komt, ziet hij twee honden van hetzelfde ras. Waarschijnlijk twee broers uit hetzelfde nest. Het waren eigenlijk twee grote roodharige honden. Het lijkt erop dat deze grote dieren hun aandacht trekken op iets binnenin.

Lees ook  Wat betekent het als mijn hond mij veel likt en waarom is dat een goed teken?

Lees meer over Indicatorsoorten, deze dieren die belangrijke aanwijzingen geven over veranderingen in het milieu

Hij ziet 2 honden die weigeren weg te gaan van het hek en ontdekt dan de echte redenHij ziet 2 honden die weigeren weg te gaan van het hek en ontdekt dan de echte redenInstagram vastleggen

Wat er binnen het hek leek te gebeuren, trok echt de aandacht van de honden. Hun mond bleef aan de een kleine opening aan de onderkant van het hek . Sterker nog, ze zaten roerloos op de grond. Ze staarden elkaar aan en leken niet van het hek af te willen komen.

Wie zou niet nieuwsgierig zijn naar wat er gebeurt als er zoveel belangstelling is? Natuurlijk is de man geïnteresseerd in wat de aandacht van beide honden trekt. Toen begon hij benader ze .

Wat was er aan de andere kant

De man voelt zich nieuwsgierig. Omdat hij graag wilde weten wat de reden was voor de intriges van de hond, benaderde hij de twee viervoetige metgezellen. Ze waren zo gefocust dat ze de man niet hoorden die langzaam van hun kant naderde. Ze vertoonden geen teken van verrassing en concentreerden zich alleen op wat zich achter het hek bevond.

Lees ook  Wat betekent het als een kat vroeg in de ochtend huilt? Hier zijn de redenen

Toen kwam de man dichterbij en ging zij aan zij met de honden staan. Pas toen startte één van de twee honden hef uw hoofd op . Hij keek de man verbaasd aan. Wat zijn broer betreft, hij leek niets met zijn aanwezigheid te maken te willen hebben.

Om te lezen 2 kittens verliezen hun moeder en zus, deze verschrikkelijke levensbeproevingen

In de verwachting iets buitengewoons te ontdekken, begon de man op zijn beurt vouw om neer als honden. Toen keek hij door het gat onder het hek. Tot zijn grote verbazing zag hij twee katten.

De katten, een grijze en een rode, zaten in het gras onder een boom. Het grappige was dat de twee katten ook naar de twee honden stonden te staren. Ze leken te maken te hebben met een een strijd om standpunten .

Lees ook  Ze vieren de bruiloft bij de dierenarts, zodat hun oudere hond de grote dag kan bijwonen.

Honden: grappige video

Als honden een kat vinden, zijn ze dat instinctief ook gedwongen haar te achtervolgen . Vooral als ze niet goed gesocialiseerd zijn met deze dieren. De twee honden hebben hier vast met ze willen spelen.

Daarnaast filmde de man beide honden van begin tot eind. Dit plaatste hij vervolgens op YouTube vrolijke scène toont twee honden.

pic.twitter.com/fCI7yG3aNC

Lees Husky-hond en zijn baasje raken bevriend met een dakloze man

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 12. Prosind 2023

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

L’article observeert 3 katten die constant de koelkast bewaken en onthult vervolgens de echte oorzaak van est apparu en premier sur map-breclavsko.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!