Início » Dieren » Hij redt de wasbeer, maar veroorzaakt onbewust zijn euthanasie.

Hij redt de wasbeer, maar veroorzaakt onbewust zijn euthanasie.

Een 38-jarige vrouw kwam een wasbeer tegen en besloot hem te redden. Ze dacht dat ze een goede daad had verricht. Helaas resulteerde haar beslissing in de euthanasie van het dier! Lees er alles over in ons artikel!

Wasbeer langs de weg!

Een wasbeer is een dier dat zich kan aanpassen aan verschillende situaties. verschillende omgevingen . Sommigen leven in steden, anderen blijven in het wild. Deze beesten kunnen in ieder geval overleven!

Een wasbeer die in de stad leeft, voedt zich vaak met allerlei voedsel en afval dat hij vindt. in vuilnisbakken . Als hij in het wild leeft, eet hij fruit, planten, vogeleieren en nog veel meer. Sommigen kunnen zelfs op vissen en andere waterdieren jagen!

Lees meer Ze filmde haar hond in het zwembad, 15 miljoen internetgebruikers zijn verbaasd

Lees ook  Deze kat die vastzit in een pijp wordt gered door een blazer!

Ter verduidelijking: uit onderzoek is gebleken dat de levensduur van een wasbeer sterk varieert. Zo kunnen wasberen die in gevangenschap leven wel 20 jaar oud worden. Degene die in het wild leven, worden zelden zo oud!

Hoewel de wasbeer een vindingrijk dier is, is zijn leven niet altijd gemakkelijk. Erin Christensen zag een wasbeer die hulp nodig had aan de kant van de weg. De 38-jarige vrouw wist niet dat haar redding tot een reeks ernstige problemen zou leiden. Vreselijke gevolgen !

Een redding die leidt tot euthanasie!

Erin Christensen kon het niet laten toen ze een kleine wasbeer langs de kant van de weg zag liggen. De 38-jarige vrouw besloot het dier te redden en nam het mee. De inwoonster van North Dakota noemde het dier Rocky !

Lees ook  Waarom zijn honden speciale gezinsleden?

Volgens de Guardian ging Erin Christensen naar de bar met de wasbeer die ze had gered. Het dier gedroeg zich goed en beet niemand. Toch besloot het Department of Health and Human Services om actie te ondernemen!

Lees meer Deze kat wilde de gootsteen niet verlaten, zijn eigenaar belde de politie en ontdekte het onvoorstelbare

De autoriteiten hebben een waarschuwing uitgegeven over mogelijke blootstelling aan hondsdolheid . Onderzoekers vonden later de wasbeer en Erin Christensen. Ze werd helaas vervolgd voor illegaal bezit van pelsdieren en het afleggen van valse verklaringen!

De wasbeer van Erin Christensen testte negatief op hondsdolheid. Toch besloten de autoriteiten om verschillende redenen om het dier te laten inslapen. Deze inwoonster van North Dakota had nooit gedacht dat haar “redding” zou uitdraaien op een ramp. leidde tot dit alles !

Lees ook  5 vrolijke dieren die zelfs op de donkerste dag een glimlach op je gezicht toveren

Wasberen: illegaal in sommige staten!

Het is niet verrassend om een wasbeer tegen te komen als je in de Verenigde Staten woont. Maar in sommige staten, zoals North Dakota, is het bezit van dit dier illegaal. Een van de redenen waarom Erin Christensen werd gearresteerd!

In andere staten, zoals Florida, is het bezit van dit dier echter niet illegaal. Wist je dat Calvin Coolidgem de voormalige president van de Verenigde Staten een wasbeer maakte? Het dier heette Rebecca en het moet gezegd worden, ze was erg populair!

Lees verder Hij liet de hond van zijn geliefde wreed achter, zij nam wraak op een verschrikkelijke manier (Video)

Als je meer van dit soort artikelen wilt lezen, raden we je aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!