Início » Dieren » Hij redt een Pitbull-hond en ontdekt dat hij niet blaft, maar schreeuwt als een velociraptor

Hij redt een Pitbull-hond en ontdekt dat hij niet blaft, maar schreeuwt als een velociraptor

© Hij redt een Pitbull-hond en ontdekt dat hij niet blaft, maar schreeuwt als een velociraptor

Deze hond genaamd Mo trekt overal de aandacht. Kristin, een vrouw die nog nooit een huisdier had gehad, aarzelde niet om deze vriendelijke Pitbull-hond met een opvallende eigenaardigheid te adopteren. Hij blaft niet echt, maar “schreeuwt als een velociraptor”.

Wanneer deze hond bang is of aandacht wil

Mo verheft zijn eigenaardige stem, die doet denken aan de stem van ” velociraptor »of “Tyrannosaurus Rex”, volgens de eigenaar. Volgens haar lijkt deze stem in niets op het conventionele geluid van een hond, en gaat zelfs zo ver dat het lijkt op “de kreet van een vrouw”.

Mo arriveerde op een heel vreemde manier bij het huis van de jonge vrouw . De hond werd in een pleeggezin geplaatst. Kristin zegt dat hij verdrietig was, alsof hij depressief of ziek was. Ze kon het niet verdragen hem in deze toestand te zien en besloot hem te adopteren. Ze dacht dat hij bij de familie hoorde, omdat ze hem ontmoette op de verjaardag van haar vader, die stierf toen ze 16 was.

Lees ook  Een ontroerende knuffel van een puppy met een verdrietige oudere hond, een ontroerend tafereel

Om te lezen Hoeveel katten kan een kat hebben? Het antwoord zal je verrassen!

Hij redt een Pitbull-hond en ontdekt dat hij niet blaft, maar schreeuwt als een velociraptorBron: Instagram vastleggen

Maar toen hij thuiskwam, veranderde hij compleet.

Tegenwoordig is hij een hond vol vitaliteit en energie. Hij speelt graag met zijn baasje en andere honden. Al die tijd leerde hij angst te overwinnen en basiscommando’s te herkennen.

Maar één ding is niet veranderd: zijn geblaf. Zo reageert Mo altijd als hij iets niet leuk vindt of als hij bang is. En of het nu in de auto is, voorbijgangers of honden waar hij te veel last van heeft. Uiteindelijk is deze pitbull een gelukkige hond. Vanuit een staat van voortdurende droefheid is hij nu gelukkig. Sterker nog, hij mist geen enkele wandeling en verlaat zijn geliefde nooit, zowel binnen als buiten het huis. Een blijk van dank voor alles wat ze voor hem had gedaan.

Lees ook  Instinctieve en gedragsmatige redenen waarom honden zich graag onder het bed verstoppen

pic.twitter.com/T9gf78vTjx

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 9 oktober 2023

Lees Zwerfkat leidt haar redders naar haar pasgeboren baby’s! Een wonder!

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!