Início » Dieren » Hij redt een stervende wilde vos, zijn leven verandert voor altijd

Hij redt een stervende wilde vos, zijn leven verandert voor altijd

Het gebaar van deze man blijft in de harten van dierenliefhebbers gegrift. Deze man redt feitelijk het leven van een wilde en stervende vos op een boerderij. Het beest is voorbestemd om te sterven, maar een man schiet hem te hulp. Ze worden de beste vrienden ter wereld.

Woody de vos, gered door de vriendelijkheid van deze man

Dit verhaal vertelt over het leven van een vos die zijn geluksster voorbij zag gaan toen hij op het punt stond te sterven. In 2015 veranderde zijn ontmoeting met Yaroslav alles. U moet weten dat het in Rusland in bepaalde regio’s legaal is om een ​​paardenranch te hebben. Maar toen de jongeman zag in welke toestand de vos verkeerde, kon hij dat onmogelijk aanvaarden.

Vervolgens besloot hij met de eigenaar van de ranch te praten. En hij stemde ermee in hem een ​​wilde en stervende vos te geven. Maar hij moest betalen wat hij kon om zijn vacht te krijgen. Een overeenkomst die Yaroslav onmiddellijk uitvoerde.

Lees ook  Olifanten die wees zijn geworden door stropers, kussen de vrouw die hen heeft gered

Lees Gevaren van sigarettenrook op de longen van honden

Hij redt een stervende wilde vos, zijn leven verandert voor altijdFacebook vastleggen

De eerste paar dagen was Woody de vos een beetje terughoudend en gaf hij de voorkeur aan blijf uit de buurt van je nieuwe baasje . Wat volkomen begrijpelijk is na het ervaren trauma en plotselinge veranderingen in de omgeving.

Maar na een week of twee begonnen de vos en zijn nieuwe eigenaar, Yaroslav, hun eigen taal te vinden. En ze vonden elkaar erg leuk. Hier werd hun ware vriendschap geboren.

Een verandering van leven, een nieuw avontuur

Na een maand quarantaine moest de vos in het landhuis van Jaroslav blijven. In feite is het waarschijnlijk dat dit type dier de ziekte draagt. Maar de tijd dringt en nu heeft zijn baasje besloten zijn eigen kennel voor hem te bouwen. Hierdoor kon de vos tijd buiten doorbrengen.

Lees ook  Hoe zorg je voor je oude kat?

Zoals de natuur het voorschrijft, heeft Woody van tijd tot tijd talloze doorgangen gegraven om eruit te komen. Zijn meester twijfelde aan zijn vermogen om zichzelf veilig te stellen en in het bos te blijven. De vos begon echt te wennen aan het leven op de pelsboerderij.

Lees de schattige reactie van een golden retriever-puppy op een glazenwasser op het werk

Hij redt een stervende wilde vos, zijn leven verandert voor altijdFacebook vastleggen

Vandaag is de vos veilig. Hij is gelukkig in zijn nieuwe leven, het ontbreekt hem aan niets en hij eet naar hartelust. Ze voeden zich met natuurlijke producten zoals vlees, kwark, fruit, maar ook groenten. Yaroslav zegt dat zijn favoriete eten persimmon is (het is een vrucht).

Hoewel we dit verhaal ongelooflijk vinden, moet worden opgemerkt dat het om de vos gaateen van de dieren die moeilijk te temmen is . Het is ook heel verrassend dat Woody zo blij is om gedomesticeerd te worden.

Lees ook  Een ongelooflijke ontmoeting met een toerist verandert het leven van een zwerfkat!

Fox: Een prachtige mix van hond en kat als hij gedomesticeerd is

Yaroslav, die moeilijk te temmen is, vermeldt dat hij inderdaad vaak te maken heeft met het humeur van zijn vos Woody. Hij geeft aan dat het zo is hebben de ongehoorzaamheid van een kat en een hond tegelijk . Ondanks alles is Woody hem ongetwijfeld zeer dankbaar voor het redden van zijn leven.
Hij redt een stervende wilde vos, zijn leven verandert voor altijdFacebook vastleggen

En het minste wat we kunnen zeggen is dat internetgebruikers blij zijn met zijn kleine verhaal. Woody de vos had die dag veel geluk toen Yaroslav zijn pad kon kruisen.

Lees Hier zijn de redenen waarom uw kat graag met u knuffelt

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!