Início » Dieren » hij redt een wolf die vastzit in een val, het dier redt zijn leven 4 jaar later

hij redt een wolf die vastzit in een val, het dier redt zijn leven 4 jaar later

© redt een wolf die vastzit in een val, het dier redt 4 jaar later zijn leven

Een ontroerend verhaal gebeurde in het bos. Het gaat over een gewonde en hongerige wolf die vastzit in een val. Gelukkig vond een kampeerder het, maar later werd het verhaal nog interessanter. De man was de kern van een andere ontdekking.

Wolf: Van redding tot ontdekking!

In een uitgestrekt bos in het uiterste noorden kampeerde een man rustig. Hij bracht de hele dag door met wandelen en nieuwe dingen ontdekken. Op een dag kwam hij een grote wolf tegen gevangen . Verbaasd en ook zonder zelfvertrouwen naderde hij langzaam het dier.

Kijkend naar de wolf besefte het individu dat het dier aan het einde van zijn kracht was. Dat komt vooral omdat het enerzijds enorm was en anderzijds verschrikkelijk pijn deed. In feite zag het dier zichzelf vastgelopen en pijn gedaan . Hij kon zijn benen dus niet bewegen om eruit te komen.

Lees ook  De bel gaat bij de deur van het asiel, de vrijwilligers gaan open en blijven sprakeloos

Lees Ongewone metgezellen: de ontroerende vriendschap van een aap en een weeshond

hij redt een wolf die vastzit in een val, het dier redt zijn leven 4 jaar laterInstagram vastleggen

De mysterieuze man wilde snel een oplossing vinden voor de wolf. Dus probeerde hij vele methoden om zich terug te trekken arm dier deze situatie. Maar helaas kon hij het beest niet redden omdat ze nog steeds een verdachte was. Tenminste voor nu.

Na lang observeren merkte deze persoon een verbazingwekkend feit op. Hij kon het inderdaad observeren lupus hij had een grote hoeveelheid melk. Toen prikkelde het plotseling zijn nieuwsgierigheid. Hij dacht dat de wolf ergens jongen had waar hij niets van wist.

De wonderbaarlijke redding van de andere welpen

Nadat hij de melk op de wolf had gezien, haastte meneer K zich zoek naar baby’s Dat. Vervolgens bracht hij zijn tijd door met het zoeken naar het hol van het beest. Hij wilde koste wat het kost de kleine dieren helpen die van hun moeders waren beroofd. En bovenal was hij bang dat de ander in een slechte situatie zou komen.

Lees ook  Hond valt van balkon op de 9e verdieping, buurman vangt hem net op tijd op, held

Hij bleef zoeken en na een tijdje vond hij het eindelijk Hol . En daar was hij verrast om kleine dieren zonder voedsel te zien. Daarom bracht hij ze dicht bij hun moeder om ze te kalmeren en vooral om de gevangen wolf weer op krachten te brengen.

Lees verder voor de 6 beste manieren om een ​​hond te helpen als hij verlamd is door angst

hij redt een wolf die vastzit in een val, het dier redt zijn leven 4 jaar laterInstagram vastleggen

Toen het beest het merkte de aanwezigheid van haar wolvenwelpen , begon hij weer gemotiveerd te raken. Dit bracht de ander dichter bij haar tijdens het geven van borstvoeding. En bovendien ging de persoon die ze vond op zoek naar voedsel voor de gewonde wolf.

Die meester voerde deze wolf een ander dood dier dat hij vond. Het grote mysterie bleef echter nog steeds onopgelost. Om een ​​te vinden oplossing voor het beest , besloten de camping te verplaatsen. Hij bleef dus dicht bij het dier.

Lees ook  Wat maakt katten zo schattig en knuffelig? Het antwoord zal je verrassen!

Wolf: De meneer heeft eindelijk een oplossing gevonden

Omdat hij geen ideeën meer had, wachtte hij een tijdje voordat hij eindelijk een oplossing vond. Sterker nog, hij was de trigger de kleine wolven toen ze aan het spelen waren dichtbij de wolf. Toen hij ’s ochtends wakker werd, besefte hij dat hij het vertrouwen van het gewonde dier moest winnen.
hij redt een wolf die vastzit in een val, het dier redt zijn leven 4 jaar laterInstagram vastleggen

Dus ging hij zachtjes naar de wolf om hem te kalmeren. En toen fluisterde hij tijdens het eten woorden in de oren van het dier. En zo won hij het vertrouwen van de balie. Dus hij kon het verwijder de val die hem zo vaak blokkeerde.

Lees Het leven van deze hond in nood staat op zijn kop als dit hartelijke stel haar foto ziet

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!