Início » Dieren » Hij stopte nooit met zoeken naar zijn vermiste hond, het ongelooflijke gebeurde vier jaar later

Hij stopte nooit met zoeken naar zijn vermiste hond, het ongelooflijke gebeurde vier jaar later

© Hij is nooit gestopt met zoeken naar zijn vermiste hond, het ongelooflijke gebeurde vier jaar later

Michael Joy is een voormalige Amerikaanse militaire arts die drie puppy’s bezit. Op een dag renden zijn drie honden weg, maar twee van hen kwamen even later terug. Wat betreft de derde hond heeft de eigenaar nooit de hoop verloren en het moet gezegd worden dat hij het goed deed!

Hond: Een echte vriend voor Michael Joy!

De voormalige militaire arts is dol op zijn drie honden. Maar een paar jaar geleden, toen hij een gezinsuitje aan het plannen was, ontsnapten de honden. Hoewel beiden terugkwamen, bleek het de derde hond te zijn niet gevonden .

De derde hond van Michael Joy, die nergens te vinden was, heet Sam, die oud was 4 maanden toen hij wegliep. De gepensioneerde militaire dokter aarzelde uiteraard niet om tot het uiterste te gaan om het dier te vinden!

Lees ook  Een Japanse man heeft 14.000 euro uitgegeven om een hond te worden en heeft daarmee een nieuwe mijlpaal bereikt.

Lees waarom honden en katten de vreemde gewoonte hebben om gras te eten

Hij stopte nooit met zoeken naar zijn vermiste hond, het ongelooflijke gebeurde vier jaar laterFacebook vastleggen

Hoewel Michael Joy uitgebreid onderzoek had gedaan, leek het vinden van Sam onmogelijk. Hij had gereisd straat uit Georgië en zelfs in veel schuilplaatsen gekeken. Helaas kon hij ondanks intensieve inspanningen de 4 maanden oude hond niet vinden.

Ondanks de moeilijkheid van het onderzoek telde Michael Joy niet mee geef niet op . Hij legde ook een verklaring af tegenover WKYC, een televisiestation. We kunnen in ieder geval zeggen dat de militaire arts de juiste manier van denken heeft aangenomen!

Michael Joy was zeer vastberaden!

De tijd verstreek en Michael Joy en zijn gezin vestigden zich Clarksville , in Tennessee. Maar het feit dat hij niet meer in Georgië woont, heeft hem niet doen stoppen met zijn onderzoek. Sterker nog, hij heeft het idee om zijn hond te vinden nooit opgegeven.

Lees ook  Na publicatie van het artikel wordt dit achtergelaten paard uit het asiel overspoeld met adoptieverzoeken

Hij keerde er vaak naar terug zijn oude stad om zijn hond te vinden. Hij bezocht vaak schuilplaatsen en zocht naar verdwaalde puppy’s. Ondanks zijn inspanningen en vastberadenheid was Sam nog steeds nergens te bekennen.

Lees Deze geredde zwerfkat besluit andere katten in nood te helpen

Hij stopte nooit met zoeken naar zijn vermiste hond, het ongelooflijke gebeurde vier jaar laterFacebook vastleggen

Op een dag in december stierf een van Michaels honden. Bovendien besloten hij en zijn vrouw kort daarna een nieuwe hond te adopteren. Zelfs hem Sam noemen werkte niet. om het gevoel van leegte te vullen .

In 2021 kreeg een gepensioneerde militaire arts een telefoontje uit Cleveland. Het hoofd van het City Dogs Cleveland asiel zei dat ze Sam hadden gevonden. Ze zei dat hij voldeed aan de beschrijving en een microchip had. Eindelijk hebben de inspanningen van Michael Joy hun vruchten afgeworpen!

Lees ook  Ze besluit een blind katje te verwelkomen, een ontmoeting die haar leven voor altijd verandert

Hond: Ontroerende hereniging met Sam!

Michael Joy was altijd vastbesloten om zijn hond te vinden, dus afstand was voor hem nooit een probleem. Hij reisde enkele kilometers met zijn familie om Sam te vinden. Ondanks vele jaren waren de hond en de eigenaar nog steeds verbonden!

Aan de ene kant is Michael Joy fysiek veel veranderd. Aan de andere kant is Sam ook enorm volwassen geworden sinds hij 4 jaar oud was. Ondanks alles herkende hij zijn hond op het eerste gezicht, dat was hij erg ontroerend . De gepensioneerde militaire dokter verloor nooit de hoop, hij wist dat hij het dier ooit zou vinden!

Om 4 hondenrassen te lezen die van de kou houden

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!